Tsu, kojarzysz mnie bardziej z TS'a :P co do samego udzielania sie, wezmy pod uwage to ze uzytkownicy ps3, maja utrudnione zadanie nie dosc ze pisanie na padzie jest straszne to do tego dochodzi brak ts'a. Wiec jakos nie chce mi sie wierzyc ze gracze z ps3 beda sie czesto udzielac na czacie (no, moze trafi sie jedna na 20 osob).
Wg. mnie dobry patent…wiadomo ze ludzie na ps3 raczej nie beda duzo pisac z racji braku mozliwosci szybkiego pisania…ale cos tam pewnie napisza.
No i nie bierzecie pod uwage ze kazdy kto bedzie gral na konsolach, bedzie odpalal PC tylko po to żeby ts'a wlaczyc ( albo na komie )…na takich tez trzeba spojrzec laskawym okiem…
dokladnie ,kontakt z innymi graczami jest niebedny w MMO a juz na pewno w gildii.Jak mam grac z kims kto na pytanie idziesz na instancje nie odpisze ,nie bedzie go tez na ts? Uwazam ze jednak warto odpalic kompa ''tylko ''dla TS po to aby miec kontakt z innymi ludzmi w gildii . Podobno jest tez aplikacja TS na androida osatnio jak o tym czytalem byla w open becie ,ludzie chwalili ze smiga niezle . Moze to jest rozwiazanie dla PS3.
Shanahan, nikt nie napisal ze uzytkownicy ps3 nie beda w ogole pisac, po prostu nie beda to najaktywniejsze osoby na czacie. I nie, nie mam ps3, po prostu wydaje mi sie to dosc nie zbalansowane. Ale bedzie jak bedzie :), to jest tylko moje marudzenie :)
Nie zbalansowane to jak byś to zbalansowal ? To juz raczej wina samego systemu, bo nie wobrazam sobie zeby czlonkowie grajacy na Ps3 byli na jakis specjalnych zasadach dlatego ze grają na ps3.
Poza tym, nikt nie każe wszystkim siedzieć i chatować 24/7. "Aktywność" to nie tylko pianie w chacie czy gadanie na TS….
Nie zbalansowane to jak byś to zbalansowal ? To juz raczej wina samego systemu, bo nie wobrazam sobie zeby czlonkowie grajacy na Ps3 byli na jakis specjalnych zasadach dlatego ze grają na ps3.
Poza tym, nikt nie każe wszystkim siedzieć i chatować 24/7. "Aktywność" to nie tylko pianie w chacie czy gadanie na TS….Tsuya Rhiki
No poza tym ileż można nawijać na tym TSie? :) Po 4h ciaglego trajkotania w sluchawce, czlowiek ma zobolale ucho i sieczke mozgu :) Dlaczego akurat mozgu? Bo nie wierze w to, ze siedzenie z Wami przez co najmniej 4h nie zryje beretu :D Przerwy beda wskazane ;)
Zobaczymy zreszta jak to bedzie…watpie zeby bylo tak ze kazdy bedzie gral o tej samej godzinie…wiec moze byc tak ze beda osoby ktore nie beda mial z kim nawet pogadac na ts'ie XD
Raxon Teray replied
634 weeks ago