Tsuya Rhiki Headmaster replied

632 weeks ago

1: Z DNIEM 24.08 REKRUTACJA ZOSTAJE ZAMKNIETA.
Przyjmujemy osoby tylko "z polecenia", jeśli Ci zależy na dołączeniu do SeeD, wypełnij aplikacje - ale pamiętaj że w tym przypadku decyzje o akceptacji podejmiemy tylko i wyłącznie na podstawie Aplikacji.

2: Lista Mentorow i Kadetow została updatowana - proszę sprawdzić bo kilka os się pozmieniało.

3: Spotkania - Pomyślałem ze fajnie by było gdybyśmy pod koniec każdego miesiąca spotykali się na TS na małe zebranie. Podsumować miesiąc, podyskutować o problemach i pomysłach etc etc.

4: Gilidyjne Cele na Wrzesień
Gilidyjne cele nie sa w ŻADNYM RAZIE nakazem czy poleceniem co ma być zrobione. jest to jedynie guildline - na czym chcemy się skupić jako gildia.

- Dobicie jak najwyżej battle class + crafting + gathering (im wcześniej dobijecie craft tym lepiej, najlepsza kasa będzie na początku przed stabilizacja rynku kiedy będziemy mogli dyktować własne ceny.
- Wyselekcjonowanie jak najwyższej ilości członków.
- Wylvlowanie FC jak najwyżej
- Dogranie materialu do Promocyjnego Video
(Na pierwszy miesiąc to spokojnie wystarczy, skupmy sie na lvlowaniu ;) Zacznijmy tykać ten zegarek piedziesiatek ;)

DO ZOBACZENIA W EORZEA!!!

last edited 632 weeks ago by Tsuya Rhiki

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Mr Zeroone replied

632 weeks ago

Od razu pisze, ze do polowy wrzesnia moge byc tak srednio aktywny z tego wzgledu, ze 7 mam pierwsze podejscie do zaleglego ezgaminu, a 14 drugie. Jesli 7 uda mi sie, to mam z gorki i wtedy moge dzialac pelna geba. W innym przypadku dopiero w drugiej polowie bede mogl byc bardziej aktywny.

Niemniej, mimo powyzszego, postaram sie codzinnie byc w grze. Tyle gwoli wyjasnienia mojej najblizszej aktywnosci :)

Hayame Kisumi replied

632 weeks ago

Tsu nie ma mnie na liscie w rosterze :(

632 weeks ago

To dlatego że wybrałeś range Initiate zamiast Cadet.
A ktoś pisał ze przeczytał wszystko co trzeba :)
Kłamstwo ma krótkie nóżki

Sael Vandermirion replied

632 weeks ago

Hayame mnie też nie ma…ale masz czas do 04.09 z tego co pamietam zeby sie okreslic czy zostajesz czy nie.

632 weeks ago

07.09 :) Akurat żebyście sobie zobaczyli czy wam sie podoba :)

Aenya Feainne RooT replied

632 weeks ago

TS ktory uzywamy to ten
Dane TS:
TeamSpeak3:
93.186.195.58:9998
??

632 weeks ago

Bear Zaxar replied

632 weeks ago

Tak, z haslem przez dwa v ;)
Please log in to post a reply.