1: Z DNIEM 24.08 REKRUTACJA ZOSTAJE ZAMKNIETA. Przyjmujemy osoby tylko "z polecenia", jeśli Ci zależy na dołączeniu do SeeD, wypełnij aplikacje - ale pamiętaj że w tym przypadku decyzje o akceptacji podejmiemy tylko i wyłącznie na podstawie Aplikacji.
2: Lista Mentorow i Kadetow została updatowana - proszę sprawdzić bo kilka os się pozmieniało.
3: Spotkania - Pomyślałem ze fajnie by było gdybyśmy pod koniec każdego miesiąca spotykali się na TS na małe zebranie. Podsumować miesiąc, podyskutować o problemach i pomysłach etc etc.
4: Gilidyjne Cele na Wrzesień Gilidyjne cele nie sa w ŻADNYM RAZIE nakazem czy poleceniem co ma być zrobione. jest to jedynie guildline - na czym chcemy się skupić jako gildia.
- Dobicie jak najwyżej battle class + crafting + gathering (im wcześniej dobijecie craft tym lepiej, najlepsza kasa będzie na początku przed stabilizacja rynku kiedy będziemy mogli dyktować własne ceny. - Wyselekcjonowanie jak najwyższej ilości członków. - Wylvlowanie FC jak najwyżej - Dogranie materialu do Promocyjnego Video (Na pierwszy miesiąc to spokojnie wystarczy, skupmy sie na lvlowaniu ;) Zacznijmy tykać ten zegarek piedziesiatek ;)
Od razu pisze, ze do polowy wrzesnia moge byc tak srednio aktywny z tego wzgledu, ze 7 mam pierwsze podejscie do zaleglego ezgaminu, a 14 drugie. Jesli 7 uda mi sie, to mam z gorki i wtedy moge dzialac pelna geba. W innym przypadku dopiero w drugiej polowie bede mogl byc bardziej aktywny.
Niemniej, mimo powyzszego, postaram sie codzinnie byc w grze. Tyle gwoli wyjasnienia mojej najblizszej aktywnosci :)
Tsuya Rhiki Headmaster replied
632 weeks ago