Tsuya Rhiki Headmaster replied

601 weeks ago

ahoj kamraci!

W ostatnich tygodniach jak wiecie było raczej "cicho", ale 2.2 jest tuż tuż za rogiem. Pora na mały update :)

1: Focus Gildii na najbliższe tygodnie po patchu 2.2
- Farma T5 i zrobienie jak największej ilości osób dostępu do 6-9
- Wracamy do systemu "rezerw" na coila 6-9, będzie w kalendarzu jak zwykle rozpisany cotygodniowy rozkład jazdy. Zastanawialiśmy się nad stałymi teamami ale znowu pojawi się problem
a) będą ludzie bez teamów którzy będą skazani na siedzenie na dupie
b) w przypadku nie pojawienia się 1 osoby cały team jest w dupie
- Leviatan oi!
- Primale EX myślę że wszystkie 1 dnia będziemy się starać robić z uwagi na to że kalendarz będzie dość zapełniony

2: Wybranie osób do pomocy przy ogarnianiu gildii
-Rekrutacja
-News
-Raid Commanderzy

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Arajan Kadali replied

601 weeks ago

First.
Chciałbym przypomnieć że jako iż gdyż ponieważ iLVL wymagany na nowe Coile jak i extremy rośnie w między czasie będzie trzeba zbierać nową walutę Tomestonów, wydaje mi się że naprawdę w tym Patchu robota na dwa miesiące będzie na pewno.

Frey Nuitari replied

601 weeks ago

ja od Newsow widze tylko red. Karnisza :)

Tsuya Rhiki Headmaster replied

601 weeks ago

Nowe tomy będą lecieć z Coila i z Ampador Township.
ilvl90 będzie wystarczający na pierwsze nowe coile napewno. Ale fakt, roboty bedzie sporo ;)

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Fureya Jhamei replied

601 weeks ago

Mam nadzieję, że uda się to jakoś fajnie poukładać bo chce grać. Mam jeszcze 3 miesiące, które mogę poświęcić w pełni na grę. Do tej pory nie było mnie bo:
1. Nie miałam po co wchodzić bo każdy miał swoją grupę i nie było co robić…
2. Tak jak wszyscy czekałam na patch.
Gwarantuje, że mój stan obecnie w niczym mi nie przeszkadza w grze, czuję się świetnie. Gdyby nie to, że młody kopie nie wiedziałabym, że jestem w ciąży.
Stęskniłam się za dobrą grą :) Chciałabym wrócić i wiedzieć, że będę brana pod uwagę i nie zostanę siedzieć na dupie….

Frey Nuitari replied

601 weeks ago

Fureya, spokojnie, kierownik na pewno nad tym pracuje, wszyscy trzymamy kciuki ,zeby maly/a było zdrowe i kiedyś zasiliło nasze szeregi. Możesz być spokojna, liczymy na twoje umiejętności i na pewno bedziesz brana pod uwage przy układaniu składow na nowe coile.
Z tego co wiem, raczej bedzie tendencja do robienia składow(jak dotychczas), czyli mieszanych(aczkolwiek, to nie jest oficjalne stanowisko, tylko moja prywatna opinia).
Daj tylko znać(np; znajdź ten kwadrans i wejdź do nas na TSa na najnowsze kłamstwa i ploteczki i ciasteczko), i powiedz nam ,jak to jest ,czy potrzebujesz przerw itd - trzeba niejako plan rajdu dostosować do tego ,czy musimy brać pod uwagę ewentualne twoje przerwy(absolutnie cię to nie dyskryminuje ,nie myśl tak nawet!) , bo zdrowie nowego Polaka ponad wszystko, a nie chcemy sytuacji ,w której bedziesz się źle czuć, i przez to slakować, bo będziesz się bać o spota w grupie!.

Pozdrawiam i Zdrówka
Frey

Orange replied

600 weeks ago

Widzę, że będzie znowu o czym dyskutować :):):):)

Fureya Jhamei replied

600 weeks ago

Jedynie co mi teraz dokucza to chodzenie spać o 21 :P Ale tylko dlatego, że nie mam co robić. Także spoko, młody rozwija sie książkowo ;) Ja mam nadzieje, że nie będzie trzeba tu wielkich dyskusji i przepychanek i spokojnie będę mogła pograć. Bo gdyby było coś nie tak to nie pchałabym się do gry :)
Please log in to post a reply.