[Czwartek 12:00. Lavender Beds Plot5 - Gridania Garden] - Po szybkim sprawdzeniu sytuacji postanowiłem wysłać jeszcze retainerów co by mi przynieśli jakieś "drogocenne itemki", mamy spotkać się za godzinę więc wszyscy powinni być już w drodze. Orange siedzi na Wanderer's Palace, mówi że MUSI zrobić. Chyba ma zamiar się teleportować ..
[12:40 Lavender Beds Plot 5] - Lux napisał przez linkpearl że się spóźnią z Maya, napisał z 20 min przed spotkaniem więc pomyślałem że spóźnią się 10-15min. Wtedy jeszcze nie wiedziałem że gdy Lux to pisał Maya zaczynała się malować…
[14:00 Lavender Beds Plot 5] - Godzina opóźnienia, klasycznie. Cała siudemka na miejscu, uformowaliśmy party, ale brakuje drugiego tanka.. może wpadnie jakiś przez party finder…
[14:30 Lavender Beds Plot 5 i 3/4] - Po dotarciu na miejsce Orange z Tangarinem od razu zaczynają szukać wifi, znajdują tylko jedno o nazwie "moje zadupie".
[14:50 Lavender Beds Plot 5 i 3/4 Drunk-o-Meter - 1. ] - Jako przykładny guild leader znany z tego że wszyscy robią wszystko za mnie, szybko wydałem polecenia niezbędne organizacyjnie - rozpalanie ogniska, otwarcie chipsów etc. Samemu łapiąc za najbliższego żubra mocnego, procent 6.5. Życie jest dobre.
[Prawie 16:00 Lavender Beds Plot 5 i 3/4 Drunk-o-Meter - 2.5] - Po ponad godzinie zmagań trzech ex harcerzy przy użyciu wielu flar przegrało walkę z ogniem. Okazuje się że łatwiej jest rozpalić grilla 2 patykami i parą skarpet niż przy pomocy zapalniczki i 2 butelek podpałki w płynie firmy Tesco jedyne 7.29zł. Wreście Maya bierze sprawy w swoje ręce, po 3 minutach ogień wesoło tańczy na węgielkach podgrzewając nasze zniecierpliwione kiełbasy. Mogłem zjeść to śniadanie….
[godz 16:03 Lavender Beds Plot 5 i 3/4 Drunk-o-Meter - 3.0 ] - Odrazu zabieramy się za obgadanie najświeższych ploteczek z życia gildi. Postanawiamy raz na zawsze rozwiązać następujące problemy i wydać odpowiednie dekrety: - czy lalafele powinny zaliczać się jako guild-memberzy czy może jako minipety? - czy Raskiel rzeczywiście kręci taki dps? a może to DPS kręci jego? - czy monk może healować na wp? - kto więcej healuje? kondor czy jego wróżka? - kiedy śpi Ash?
[ok . 17:20 Lavender Beds Plot 5 i 3/4 Drunk-o-Meter - 3.5] -Podczas czekania na kiełbaski postanowiliśmy wybrać się na szybki Tresure Hunt, pobliska skrzynka okazała się szczodra w drop, pół litra wyborowej stanęło na stole w towarzystwie ogórków kiszonych i plastikowych kubeczków. Czułem się niemal jak za czasów Akademi SeeD….
[godz ??:?? Lavender Beds Plot 5 i 3/4 Drunk-o-Meter - 5+ 1/2 ] - Postanawiamy upiec ziemniaki w żarze, Arto zawija je BOGATO w sreberko ,właściwie to mam wrażnie że więcej jest sreberka niż samych ziemniaków w środku, że niby tak ma być… wrzucamy je do żaru ze śliną w kącikach ust..
[godz ??:?? Lavender Beds Plot 5 i 3/4 Drunk-o-Meter - 6+ 1/2 ] - Ktoś ukradł nam ziemniaki i podrzucił czarne kamienie … Jeszcze nie wiemy kto to, ale Lux wszczyna dochodzenie. Znajdziemy gnoja. Na pociechę dorzucamy na grill kolejną siódma porcję kiełbasy.
[godz ??:?? Lavender Beds Plot 5 i 3/4 Drunk-o-Meter - 8+ 1/2 ] - Robi się ciemno a na niebie zbierają się czarne chmury zabierając ze sobą Tangarina. Biedak umorusał się we własnych wymiocinach i z determinacją powiedział że "on to już się chyba będzie zbierać"
[godz ??:?? Lavender Beds Plot 5 i 3/4 Drunk-o-Meter - 9+ 1/2 ] - Życie jest dobre i nikomu nie jest zimno, tylko na wszelki wypadek każdy ubiera jakiekolwiek ubranie przyniusł owijając się dodatkowo kocem, wyglądamy jak sześciu bezdomnych okradających działkę…
[godz ??:?? Lavender Beds Plot 5 i 3/4 Drunk-o-Meter - ??.?? ] - Zbieramy się do środka śpiewając wesoło. Zmieniam się na barda, co z tego że jest lvl4. nagłe natchnienie weny i procentów płynących wesoło przez nasz umęczone wątroby pomaga nam w ułożeniu kilku zwrotek opowiadających o naszych towarzyszach broni [piosenka na dole]
[godz Jakoś po północy. Lavender Beds Plot 5 i 3/4 Drunk-o-Meter - ??.?? ] - Z piwnicy słychać strasznych huk a potem jakby skrzyp…skrzyp…skrzyp… otwieramy klapę gdy naszym oczom ukazuje się….
Tonberry King!!! Zbieramy dupe w troki wracając chwiejnym krokiem do domu. Wrócimy tu jutro by ocenić znisczenia… A reszta jak to mawiają, niech pozostanie milczeniem.
Piosneka: –––––––––––––––––––––––––– Frilu lubi rzucać flare nie wychodzi mu to wcale * Orange jebał by go pies healuje jak jebany zwierz * Arto znów nam potankuje noobów dziś łańcuchem skuje (alternatywna) Arto złodziej z coila sześć item lvl 96 * Maya może heala dać ale woli slackować * Luxik zawsze w grupie C wciąż z Rafflesią jebie się * Tsu'ya znowy poci się jebak pewnie ma DC…
Jeśli ktoś chce się pośmiać, zdjęcia znajdują się w Albumie. Dzięki wszystkim za stawienie się ;) Było zacnie!
Tsuya Rhiki Headmaster replied
595 weeks ago