Tsuya Rhiki Headmaster replied

594 weeks ago

Amigos!
Kilka wiadomości w tym tygodniu!
Zaczniemy może od "nieco spóźnionego" cleara T7 :) 3.05.2014, nadgodzinowo poza eventami poszliśmy, przewipowaliśmy 6h z rzędu i się udało :) Brawo ;)
skład: Arto, Vinc, Kondor, Ash, Vanille, Lily, Reasiel, Tsu o/

1: Godziny Coilowe
Od przyszłego tygodnia w kalendarzu codziennie pojawią się DWA coile, pierwszy zaczynający się od 19 do 22, drugi standardowo od 20 do 22.
O co chodzi i na czym to będzie polegać:
Event od 19:00 będzie dla ludzi którzy chcą/mają więcej czasu by poćwiczyć dłużej. Przyspieszy to progress i naukę, zawsze to godzinka więcej wipowania.
Grupa o 20:00 standardowa, TERAZ WAŻNE: jak wielu z was pewnie sprytnie zauważyło, może to spodowodować pewne komplikacje, tak więc obie grupy będą tak naprawdę traktowane jako całość, np. jeśli na 19 zapisze się niewystarczająca ilość osób - przekładamy ich na 20, to samo jeśli zostanie nadwyżka osób z 19 (np zapisze się 10 osób). Tak więc cały czas normalnie wymieniamy ludzi i jesteśmy jako jedna grupa, po prostu z jedną/dwoma grupami zaczynającymi godzinkę wcześniej.

2: Coilowa nauka :)
Jako że mieliśmy w ostatnim czasie duży napływ ludków, dużo ludzi wchodzi na świeżo na t6, 2 tyg temu Ci którzy mieli t6 zrobione uczyli nowszych, od przyszłego tygodnia, to Ci których uczyliśmy 2 tyg temu będą uczyć tych najnowszych (wiem, masło maślane), myślę że jest to fair, w ten sposób każdy poświęci troszkę czasu na pomoc mniej doświadczonym kolegom/koleżanką . A Ci którzy są już doświadczeni skupią się by sami nauczyć się t7. Niedługo naukę T6 przesuniemy na T7 podążając tym samym schematem. Mam nadzieję że każdy widzi w tym plusy :) W końcu chodzi o to by razem pograć. W dodatku wielokrotnie udowadnialiśmy że chociażby 1 osoba która zrobiła walkę ma ogromny wpływ na szybkość nauki pozostałych :) (przykład: 12h wipowania t7 żeby dojść do 2 addów VS 1h wipowania by dojść do tego samego miejsca środa 7.05)

2.5 Składanie grup
Od przyszłego tygodnia grupy BĘDĄ składane zgodnie z głosowaniem czyli 24h przed godziną eventu :)

3: S e e D Summer Party
Jak już wielu z was pewnie słyszało od pewnego czasu, chodzą słuchy o letnim wspólnym wypadzie i jednocześnie pierwszym SeeDowym zjeździe gilidyjnym :)
Jeszcze dziś będzie nowy topick o tym na forum, wstępnie rozmawialiśmy o 2 połowie sierpnia 2-3 dni.

Dzięki wszystkim i dozoba w grze! Jesteście najlepsiejsi :)

last edited 594 weeks ago by Tsuya Rhiki

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Orange replied

594 weeks ago

Czy wprowadzenie 2 godzin rajdowania ostatecznie grzebie pomysł ustalania grup dzień wczesniej?

Arajan Kadali replied

594 weeks ago

Gry robiliśmy progres 1-5 w patchu 2.0 była podobna sytuacja i nie pamiętam żeby wynikały z niej większe problemy.

Tsuya Rhiki Headmaster replied

594 weeks ago

Czy wprowadzenie 2 godzin rajdowania ostatecznie grzebie pomysł ustalania grup dzień wczesniej?Orange Blossom

będzie, zapomniałem tego dodać ;/ Już fixed

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Orange replied

594 weeks ago

Cieszy, choć nie zazdroszczę teraz układać grup ;)))
Please log in to post a reply.