Tsuya Rhiki Headmaster replied

578 weeks ago

Yarrr!
Wielu z was pewnie o tym nie wie, ALE! :
24.08 nasza gildia skończyła 1 rok! w000t! (ok news może i trochę spóźniony ale lepiej późno niż wcale…chyba…)
Z okazji tego zacnego wydarzenia chciałbym podziękować wszystkim za ogrom pracy włożony w gildię, cierpliwość no i wspólny czas spędzony razem.
Działamy od roku, na koncie mamy wszystkie first cleare Extreme Prime jak i Coil w Polskim Community, pomimo braku "stałych składów" przemy równo do przodu. Oby tak dalej!
Zarówno sobie jak i Wam życzę kolejnego roku tak udanego jak ten. Grubego dropa!
Specjalne podziękowania wędrują do KondoraDziewięc i Doomiego, mało kto wie ale to dwie osoby w gildi które są z nami od bety. Oczywiście nie mógłbym zapomnieć o Ashu, Eboli, i Viktorze, moim trzem prawym ręką i głosom rozsądku gdy chcę kopsać ludzi z gildi ;)

Korzystając z tej zacnej okazji zapraszam wszystkich na wspólną urodzinową fotke w tą niedzielę o 20:00 pod domkiem ;)

Zapraszam też wszystkich na gilidyjny zjazd, Detale: LINK
Fajnie by było gdyby dotarło jak najwięcej osób, okazja raz na rok ;)

Dozobaczenia in-game!
ALL HAIL S E E D!!!
/Tsu

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

578 weeks ago

oj tam oj tam

Koldik Pyrka replied

578 weeks ago

wrzućcie mnie w fotoshopie plz :)

bo pracuje :)

Mayweda Paeoniis SeeD replied

578 weeks ago

Zaloguj się rano to może Cię nie wyrzuci XD ustawimy się wokół Ciebie ;)

Credor Beeman replied

577 weeks ago

Tsu, co z urodzinową fotką? Wywołana?

Dalile Arcano SeeD replied

577 weeks ago

…. z moim sensejem, mistrzem, Panią mórz i oceanów, nieba i ziemi Dalile Arcano
-Tatrina Moonlight

#casualpride

Credor Beeman replied

577 weeks ago

Mało co widać na tych ciemnych, Tsu chyba źle przesłonę ustawił i wyszła z niego Psuja :)

Arajan Kadali replied

577 weeks ago

To może wytnijcie moją posotać z jakiegoś poprzedniego screena i też mnie tam wklejcie :P
Please log in to post a reply.