Ash Elrick SeeD replied

528 weeks ago

3 tydzień sierpnia może od dzisiaj przejść do legendy. Jest to czas w którym Seed-y ukończyły A1 (może i trochę nam zeszło ale i tak się liczy). Był to czas wylania wielu wiader krwi, kasy oraz neta ale opłacało się.
Zdobywcom gratulujemy i oczekujemy na następne kille.
Dziękuję za uwagę.

last edited 528 weeks ago by Ash Elrick

Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót.
Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali

Edward Kraft RooT replied

528 weeks ago

Hehe, ale przecież był już wcześniej kill A1S u nas :^ dlaczego dopiero teraz jest news, hehe XD

Ash Elrick SeeD replied

528 weeks ago

Doperio teraz poniewaz konddoro-wi nie chcialo sie tego robic. Jako ze kill 2 grupy byl ledwo 2 dni wczesniej dlatego powstal wspolny news.

Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót.
Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali

Dalile Arcano SeeD replied

528 weeks ago

Jaaaasne :-)
…. z moim sensejem, mistrzem, Panią mórz i oceanów, nieba i ziemi Dalile Arcano
-Tatrina Moonlight

#casualpride

Vidocq Geront SeeD replied

528 weeks ago

GZ
Każdy jest więźniem swojego losu

Lucius Faust replied

528 weeks ago

Wielkie gratulacje w takim razie :) Szacuneczek

Arajan Kadali replied

527 weeks ago

Przyszedłem osobiście pogratulować wam osiągnięć. Widzę że wciąż brniecie przed siebie, miło widzieć że wciąż dajecie z siebie 100% :)

Ash Elrick SeeD replied

527 weeks ago

lol to On to naprawde On

Arajan Kadali replied

527 weeks ago

>.>

<.<

?.?

Dalile Arcano SeeD replied

527 weeks ago

Impossibru.
…. z moim sensejem, mistrzem, Panią mórz i oceanów, nieba i ziemi Dalile Arcano
-Tatrina Moonlight

#casualpride
Please log in to post a reply.