Tsuya Rhiki Headmaster replied

636 weeks ago

Dzisiaj osiągnęliśmy ilość 30 członków w gildii.
Tak jak pisałem wcześniej nie chce by gildi była za duża, dlatego od dziś zaostrzamy rekrutacje. Nie zamykamy jej całkowicie ponieważ prawie na pewno część osób się wykruszy po premierze (chociaż mam nadzieje ze nie)
Przypominam ze każdy z was może przeglądać, komentować i glosować za/przeciw przyjęciu osoby.
-Tsu'ya

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

ShadowPath replied

636 weeks ago

Ale ja nie moge :(
Za to zapytam jesli mozna: dlaczego zostaly wprowadzone takie limity,hmm populacyjne i jaka jest docelowa maksymalna wielkosc gildii?
Zdaje sie ze najwieksze rajdy sa 24 osobowe - a chyba nie bedzie tak ze wszyscy klanowicze beda obecni na raz

Xenesis Aincrad replied

636 weeks ago

Całkowicie się zgadzam z Tsuya Rhiki, masowka nigdy na dobre nie wychodziła w gildiach,
jestem zaa zwarta ekipa ,która osiągnie więcej niż randomy ,które nawet maja problem się przywitać w specjalnych wątkach (niestety byli i tacy ;( ), dlatego jak najbardziej popieram by zaostrzyć rekrutacje :P pozdrawiam :3 aye !

i apropo w tytule jest literówka Trzyziestka =Trzydziestka

Słabi ludzie na zawsze pozostaną słabi,Ale słabość nie jest zlą rzeczą,Jest wiele rzeczy nie osiągalnych dla jednostki
Dlatego mamy gildie,Mamy przyjaciół,By żyć silnym życiem,wspieramy się razem,idąc naprzód.

636 weeks ago

@Shadow - staram się aby gildia nie rozrosła się zbyt duża - jest to średnio dobre dla ludzi w gildi, łatwiej o podziały, trudniej o dobrą atmosferę etc. Chcemy bardziej stworzyć zgrana paczkę aniżeli kupę ludzi grających pod tym samym bannerem :) Mysle ze i Tobie to bardziej odpowiada.

Z tego co mi wiadomo, raidy w najtrudniejszych dungeonach będą 8 osobowe. Jeśli się okaże ze jest to rzeczywiste 24 osoby wtedy pomyslimy, ale puki co chcialbym trzymac ok 30~ czlonkow. W tej chwili rekrutacja nadal jest otwarta, i będzie caly czas, ale jak ktos odwali aplikacje na pale - to go poprosimy o złożenie nowej, jesli będzie mial z tym problem - do widzenia, jeśli złoży jeszcze raz: znaczy ze mu zależny. Mam świadomość ze jakaś cześć tych ludzi którzy teraz sa w gildi nie będą w niej za miesiąc z rożnych powodów dlatego tez rekrutacja pozostaje otwarta

-Tsu

Mr Zeroone replied

636 weeks ago

Tsuya, lepiej miec margines na te pare osob w razie wykruszenia sie ludzi po 1 miesiacu po premierze, bo potem moze byc naprawde roznie z ludzmi. Jesli do gry beda naplywac nowi gracze, to mozesz byc spokojny :)

636 weeks ago

Zeroone czy Ty w ogole przeczytales co napisalem post wyzej nad Twoim? :)

Mr Zeroone replied

636 weeks ago

Zeroone czy Ty w ogole przeczytales co napisalem post wyzej nad Twoim? :)Tsuya Rhiki

Yep, to byly takie moje "2 centy", a ze zabrzmialy jak twoje slowa, to przepraszam ;) Aczkolwiek, jesli rekrutacja bedzie nadal otwarta, to jaka gorna granice wyznaczyles?

636 weeks ago

Szczeże mowiac to nie wiem. Totalnie nie mam pojecia ile ludzi bedzie chcialo grac w FF.
Po doswiadczeniach z 1.0 gdzie polakow to moze garstka grala, jestem i tak zaskoczony ze mamy 30 osob.

Wszystko bedzie tez zalezec od aktywnosci, nawet jak bedzie 30 os, ale wieczorami bedzie 10~ online srednio to mozna rekrutowac.

Szczeze powiem ze tutaj zdaje sie na swoje (i wasze) wyczucie :)

Sael Vandermirion replied

636 weeks ago

A co z nieobecnościami w grze ?.

Jak ktos np: bedzie mial awarie neta i nie bedzie w ogole mogl grac ?

Tyrfing Vinher replied

636 weeks ago

A co z nieobecnościami w grze ?.

Jak ktos np: bedzie mial awarie neta i nie bedzie w ogole mogl grac ?TRaCeGuitar

http://ffxivseed.guildwork.com/forum/51e6de02c16e4d54b5862831-nieobecnosci, już o tym pomyśleli. :)
Please log in to post a reply.