Tsuya Rhiki Headmaster replied

635 weeks ago

Tak jak SE zapowiedziało tak zrobiło i dostaliśmy do rak nowego Benchmarka.
Tym razem zamiast 30MB wazy aż 2.6 GB, a to zapewne za sprawą wbudowanego Character Creatora z którego potem będzie można eksportować postać do gry.

Official Benchmark

Info - Agito Nix

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Xenesis Aincrad replied

635 weeks ago

Juz zasysam xD

na starym beniu miałem 6040pkt. w full hd na ustawieniach maximum
na nowym beniu z moja stworzona postacią w eq na 50 lv(ta czarna zbroja) wyszlo mi
uwaga! :8412 pkt w full hd na maximum
ostrzegam ze jest bug,podczas testu nie używajcie skrótu alt +tab ponieważ zwiększa to wynik benia, wiec jeśli chcecie być wiarygodni dla samych siebie to tego nie róbcie,
jeśli ta wydajność nowego benia przełoży się na grę(wyszło mi 2372 pkt więcej=lepiej)
to wszyscy dostana dodatkowe fpski :P
ciekawi mnie co zrobili ze poprawili wydajność? zmniejszyli efekty wizualne czy tez świetlne ?

Aye :3 !

last edited 635 weeks ago by Xenesis Aincrad

Słabi ludzie na zawsze pozostaną słabi,Ale słabość nie jest zlą rzeczą,Jest wiele rzeczy nie osiągalnych dla jednostki
Dlatego mamy gildie,Mamy przyjaciół,By żyć silnym życiem,wspieramy się razem,idąc naprzód.

Whisper Tale replied

635 weeks ago

ja mam nadzieje ze Nvidia zoptymalizuje sterowniki pod katem FF XIV bo na mojej GTX 660M delikatnie czuje spadki FPS przy max detalach.

BTW. mam bol dupy jak mysle ze 14.08 wyjezdzam na EuroTrip i wracam 31.08…Mam chociaż nadzieje ze OB rozpocznie sie z poczatkiem sierpnia. "Plecy" bede mial ogromne w stosunku do reszty FC.

pozdro

ShadowPath replied

635 weeks ago

Poprzedni benchmark wazy 493 MB :p

Niestety benchmark troche biedny - bo sprawdzilem i w kreatorze nie ma praktycznie zadnych nowych opcji kosmetycznych. Cos wiecej ma sie (podobno) pojawic na release

Troche boli tez ograniczenie wyswietlanego gearu do setow paladyna - z wyjatkiem setu na 20 level

Tsuya Rhiki Headmaster replied

635 weeks ago

@Shadow - te opcje ktore byly dostepne w 3 fazie bety w character creator to sa wszystki eopcje dostepne na premierze. Dodawac maja pozniej

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.
Please log in to post a reply.