Tsuya Rhiki Headmaster replied

634 weeks ago

Dla tych co jeszcze nie widzą mamy oficjalne info z dzisiejszego Live Letter.
Wszystkie poprzednie "informacje" odnośnie OB z japońskich forów okazały się nieprawdziwe i tak:

Open Beta - 17.08 do 19.08 , osoby które grały wcześniej w becie zaczna od 16.08. W OB max lvl 20.

Early Acess - 24.08 - 26.08 , miedzy EA a Oficjalnym Relese nie będzie przerwy, wiec wszyscy z EA graja już od 24.08.

-Tsu'ya

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Vidocq Geront SeeD replied

634 weeks ago

Witam

mam pytanie do ludzi którzy kupili w muve.pl i co mają jaki kontakt z nimi.

Bo wczoraj dostałem od nich klucz ale, i tu jest haczyk bo zamówiłem na PS3 a jak go sprawdziłem na http://eu.square-enix.com/en/ to pokazuje ze dali mi kod na PC :(

napisałem już do nich ale na razie o odpowiedzi i nie wiem czy tylko ja mam taki problem czy ktoś jeszcze
Każdy jest więźniem swojego losu

Sael Vandermirion replied

634 weeks ago

Wczoraj muve.pl rozsylal kody na DLC a nie na gre.

Meemmento Mori replied

634 weeks ago

Ja dostalem kod na gre. Wpisujac kod na SE wyszukalo ja jako gre. Kupilem wersje kolekcjonerska, chociaz na ten temat nic nie pisze. Pozdrawiam
"The bird of Hermes is my name,
eating my wings to make me tame"

Vidocq Geront SeeD replied

634 weeks ago

Mi najbardziej chodzi oto ze Ja nigdy nie będę uruchamiał ani instalował na PC( a klucz jest a na PC nie zgodny z formatem PS3 wiec bez użyteczny) a na razie nie mam pojęcia jak ściągnąć Finala na PS3 o ile już idzie ściągać
Każdy jest więźniem swojego losu

Doomi Headmaster replied

634 weeks ago

square bedzie wysylać kody na maila dla tych co chcą pograć w bete na ps3, wpisujesz go w playstation store i ściągasz gre.

Kadaj replied

633 weeks ago

Na Ultima.pl mam ten sam problem zamówiłem wersję na ps3 a pokazuje mi na se-member pc:(
Please log in to post a reply.