Witojcie! W tym tygodniu zamiast mowic o tym co bylo, postanowilem napisac o tym co bedzie :)
Po pierwsze primo: Tytan. Wiem wiem, dużo z was już nim rzyga, ALE. Jako gildia, jesli nawet wszyscy by kupili bronie, czulbym ze ominelismy jakis krok, ktorego ominac nie mozemy. Dlatego bedziemy meczyc sukinkota az padnie. Mam nadzieje ze wiekszosc z was mysli tak samo, wiem ze wiele osob chce kupic Titana, prosze was - wstrzymajcie sie, update jest dopiero za 2-2/5 miesiaca, po tytanie jest juz tylko Coil a mysle ze pobicie go w gildi przyniesie duzo wieksza satysfakcje. Naprawde, nie ma sie co spieszyc. Oczywiscie ostateczny wybor nalezy do Was.
Inicjacje - Pierwsze inicjacje na range SeeD powinny odbyć sie w przyszłym tygodniu jak tylko dopracujemy sam "obrządek :)" Na razie nie zdradzam kto i co, niech jeszcze przez chwilke zostanie to tajemnica :)
Mentor Program - W tygodniu oczyscimy liste mentorow i kadetow. Jak wiecie pierwsze rangi SeeD byly przyznawane przed wyjsciem gry, na podstawie moich kontaktow z tymi ludzmi przez bety. Czesc z nich jednak nie gra, wiec musimy to naprawic. Poczatkowo Mentorzy byli glownie pomoca, sluzyli wiedza ludziom nowym w grze, teraz wszyscy jestesmy rownie ogarnieci, ale Mentorzy nadal maja wazne zadanie o ktorym przypominam, zarowno mentorom i kadetom: To od Mentora glownie zalezy kto dostaje range SeeD.
Do konca miesiaca chcemy tez zrealizowac filmik - promo. Wiecej info bedzie w oddzielnym poscie :)
Teamspeak: Z uwagi na to iż stary TS niedomaga, postawilismy tymczasowego TSa, wiecej info tutaj: KLIK BYĆMOŻE ten TS zostanie jako nasz staly, bedzie update co i jak jak rozwiazemy sprawe.
To wszystko w tym tygodniu! Przypominam o zagladaniu na forum!
Rowniez przeczytalem ,aczkolwiek kupilem tytana, co nie oznacza ze nie sluze swoja pomoca dla was . A kupilem tytana poniewaz zdobycie relica bylo dla mnie priorytetem :)
Wiec nie bede musial sie denerwowac :). A Skoro za 2 / 2.5 miesiaca wyjdzie 2.1 to powinnien byc lekko + 1 i moze polowa AF + 2 armor
Tsuya Rhiki Headmaster replied
625 weeks ago