- Narescie cos sie odczarowalo i pokonalismy dzis tytana! /congratulate Powinien pasc 2 tyg temu ale mielismy problemy techniczne ( i w koncu odkrylismy debuffa do Determinacji) :) Poszlo naprawde gladko na 4 proby zabilismy go 3 razy. Gratulacje dla wszystkich nowych relicow :)
-W weekend planujemy sprobowac Coil of Bahamut - zobaczymy jak pojdzie, generalnie bez cisnienia :)
- Lista Crafterow Updatowana, znajduja sie tam wszystkie crafty na lvl 50.
- Kolejna sprawa jest ponowne otwarcie rekrutacji. Potrzeba nam Tankow (PLD) i Healerow. Standardowo przypominam o zagladaniu na forum, pisaniu o nieobecnosciach etc etc.
Przykro mi Tsuya, że postanowiles mi zabrac dostep do forum wbrew wczesniejszym ustaleniom, no coz prawda w oczy kole. Nie zmienia to faktu, ze zycze wam powodzenia i szybkiego progresu w dobrej atmosferze, zegnam.
Jak sam widzisz - bo mozesz tu pisac, nie zabralem Ci dostepu do forum, zabralem ci dostep do czesci dla czlonkow gildi. Bo w gildi nie jestes ;/
O jakiej prawdzie co w oczy kole mowisz? Myslisz ze nie wiem ze pozno na coila poszlismy? Chodzi o to ze zwisa nam to , coil tam bedzie caly czas a my sie nie spieszymy nigdzie.
ehh dziwne by się nastawiać na szybki progres w gildii której od samego początku na niego nie stawiano…ja uważam ze ogólnie jest ok zaczęliśmy już robić colia wiec spokojnie sobie go będziemy robić…i tak na razie nic nie słychać by miała się pojawić szybko jaka kolejna insta…
Tsuya Rhiki Headmaster replied
624 weeks ago