Jak to się robi? Nic prostszego ! Wchodzimy w Dashboard > Characters > Add New Character to Guildwork potem postępujemy zgodnie z instrukcjami. Viola!
Proszę WSZYSTKICH o podłączenie postaci jak tylko będziecie mieli okazje, zajmuje to 5 minut. W razie pytań piszcie w komentarzach albo pytajcie w grze.
Wszystko mam zrobione jak w instrukcji, konto lodestone update a Ty wciąż mi mowisz żebym polaczyl swoje konto guildwork z lodestone… edit: taki komunikat mi wyskakuje "We were unable to find the verification code on the character's Lodestone Profile. Please make sure the verification code was pasted properly and try again. " Tylko ze ja w swoim profilu lodestone widze ten kod Character Profile 59c7b4c582494d5d83afecf71f907a86
Czy korzysta ktoś z was z klienta guildwork`owego? Warto go ściągać? Korzyści są spore, zastanawiam się ze względu ma ryzyko bana i podawanie danych do logowania.
mocno wykozystuje lacze co powoduje laga + szansa na bana
Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót. Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali
Tsuya Rhiki Headmaster replied
622 weeks ago