Tsuya Rhiki Headmaster replied

624 weeks ago

AHOJ!
Jak niektórzy z was wiedza, przedwczoraj pierwszy raz wybraliśmy się na Coila. No wiec poszło nam trochę lepiej niż się spodziewaliśmy i już w 1 probie udało nam się oczyścić piętro pierwsze!
Nie obyło się bez typowej nam epickiej sytuacji gdzie (nie chwaląc się) dzielny Tsu'ya uratował wszystkim tyłki zabijając złego wedża idealnie wycelowanym Limitem podczas gdy 2 tanków gryzło piach i wąchało kwiatki od spodu!
Transmisje z tej EPICKIEJ walki możecie zobaczyć tu:TSUYA EPIC MADAFAKA

Brawo i wielkie dzięki dla wszystkich uczestników! I oczywiście gratki dropów!

Korzystając z okazji chciałbym poruszyć temat zespołów na Coila.
Jak wiecie w tej chwili mamy nieco ponad 1.5 pełnego składu co powoduje pewne komplikacje ,jako ze każdy by chciał iść, i tak jak chcielibyśmy aby coil był na 13 osob, niestety nie jest. Dlatego oto jak będziemy rozstrzygać kolejność brania ludzi na Coil of Bahamut

0.5: GEAR - Niestety Coil jest niewybaczalny, full DL + relikt to podstawa.
1: Staż w Gildii (co pokrywać się będzie z ranga w większości przypadków)
2: Obecność na poprzednim Runie (jeśli ktoś był, to osoba która NIE była ma pierwszeństwo)
3: Zapisanie wcześniej na run w Kalendarzu
4: Ostatecznie jeśli jest 2 kandydatów z identycznym stażem, equipem, oboje nie byli na coilu i oboje się zapisali - dadzą sobie po mordach i ten który pierwszy padnie nie idzie.

Kilka spraw organizacyjno nudnych (CZYTAĆ!)

-Zachęcamy wszystkich do wrzucania zdjęć do Albumu. Pamiętajcie ze to nasze wspólne wspomnienia, każdy możne wrzucić i opublikować fotki (ranga Cadet+)

- Jak wiecie w 2 dni temu otworzyliśmy rekrutacje, zgłosiło sie 13 (+3) osób w 2 dni, dlatego ponownie ja zamykamy i tu chciałbym powitać naszych nowych chłopaków i jedna dziewczynkę :) Sarhan Ornadin, Caerglad Lannis, Adalbert Nox, Vinc Fallentine, Kai Nonoan, Masayume Shirou, Naerys Barra, Maral Barra, Arian Dalen, Matio Tada, Asune Havoc, Orange Blossom, Arves Kein ufffff!
Mam nadzieje ze nikogo nie pominolem :)

Powitajmy ich ciepło i mam nadzieje ze zostaniemy ze sobą na dłużej. Przy okazji zapraszam do naszej galerii brzydkich ryjów: Brzydale

- Kolejna, pewnie dla większości przykra sprawa: Składki! (HURAAAAA) Bedzie w oddzielnym news.

UWAGA: PROSZĘ WSZYSTKICH O PODPIS "PRZECZYTAŁEM I PRZYJOLEM" W KOMENTARZACH.

Z wnętrza czarnej dupy mówiłem do was Ja: Psu'ya Rikitiki sprawca calego zamieszania. Dziękuję!

last edited 624 weeks ago by Tsuya Rhiki

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Exile replied

624 weeks ago

specjalnie dla rajana aka kota :
FIRST !!
a tak na powaznie przeczytalem i zrozumialem :P
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Arajan Kadali replied

624 weeks ago

"PRZECZYTAŁEM I PRZYJOLEM" W KOMENTARZACH.

Doomi Headmaster replied

624 weeks ago

PRZECZYTAŁEM I PRZYJOLEM

Farandil Alamenain replied

624 weeks ago

PRZECZYTAŁEM I PRZYJOLEM

Kai Nonoan replied

624 weeks ago

PRZYJALEM I PRZECZYTALEM!

Maral Barra replied

624 weeks ago

Widzielismy czytalismy przyjelismy
…gdy wygłodniałe paszcze szczerzą kły…
…gdy wicher muska czerń włosów mych…
…me ostrza spowija krwawy kir…

Kitiara Majere replied

624 weeks ago

Przeczytałem i przyjąłem ;)

Bid Silesian replied

624 weeks ago

Chyba przeczytalem, jest 9:10 w poniedzialek rano…

Pita Koneko replied

624 weeks ago

Przeczytano, zrozumiano, zapomniano ;)
This topic is locked. You cannot post a reply.