Dzisiaj chciałbym zacząć od podziękowań. Minęło już prawie 3 miesiące od premiery, dziękuje wszystkim którzy wkładają dożo pracy w gildie. Tylko w tym tygodniu, zrobiliśmy 9 reliktow, gildia caly czas rosnie i rozwija sie, co mnie bardzo cieszy. Z tygodnia na tydzien rosniemy w sile, pomimo tego ze nie ciśniemy Coila, jesteśmy jedna z 23 gildi na Moogle która jest na Turn4, dodam tylko ze na naszym serverze jest 130 FC liczących ponad 31 członków. Musze powiedzieć ze jak na pierwsza probe, dojście do 6 (ostatniej) fazy daje nam duże nadzieje na wyczyszczenie tego w przyszłym tygodniu, co stawiało by nas pośród 14 gildi na Moogle. Rozmawiałem z człowiekiem który kolekcjonuje te dane, i Twierdzi ze sa na bierzaco i maja dostęp do każdego FC aktywnie robiacego coila. Jeszcze raz Dziękuje i dobra robota !
Kolejna sprawa jest transfer członków czlonkow gildi C9 do SeeD, powitajmy ich wszyscy i sprawmy żeby czuli sie Tu dobrze, i przy odrobinie szczecia, zostali na stale ;)
Kolejna sprawa z tego tygodnia jest 2 Grupa na Coil, jak wiecie udalo nam sie zlozyc juz 2 grupe, ale niestety z powodu braku tankow - 2 grupy zrobily tylko Turn 1. Zyskalismy nowego (albo starego jak kto woli) aktywnego tanka, dzieki ktoremu 2 zespoly wejda w nawyk, mam nadzieje od poniedzialku. Tutaj wracamy do "podmiany" ludzi, wiem co niektorzy z was myślą, ze ciagle zamieniajac ludzi nie dojdziemy nigdzie, jednak doszlismy juz do 4 turna wlasnie w ten sposob, a dzięki temu ze zabieraliśmy coraz to nowe osoby, wieksza czesc ludzi gotowych na coila, ma juz doswiadczenie, co zaowocuje w drogim zespole. Powtarzam: nie bedziemy tworzyc grupy, ktora bedzie chodzic na coila i trzaskac turn 5 w tym samym zespole podczas gdy cala reszta bedzie siedziec na tylkach. Dopuki doputy beda ludzi ktorzy sa "na doczepke" bedziemy wymieniac ludzi na coila w sposob jak najbardziej sprawiedliwy.
Core grup jednak pozostanie taki sam, i bedziemy dzielic bardziej doswiadczonych zeby pomogli tym slabszym. Pierwszenstwa znacie.
Na koniec chcialbym niejako zapowiedziec nowa "serie" na lamach naszej skromnej strony :) Jak wiecie, jestem wielbicielem Lore, a wiem ze wiekszosc z was gó**o wie o otaczajacym was swiecie Eorzea, postanowilem szezyc swoje zainteresowania i dzielic sie nimi z Wami :) Przedstawiam wam wiec "Psujowe Piatki z Lore!" w kazdy piatek wieczorem bedziemy przedstawiac Lore, jednego miejsca, badz wydazenia albo osoby ze swiata FFXIV. Mam nadzieje ze pomysl ten przypadnie wam do gustu i kazdy z was troche bardziej wsiaknie w swiat Lore :) W przyszym tygodniu, cos co wielu z was robi codziennie :)
No cóż, witamy nowych członków naszej wesołej brygadki którzy dołączyli do nas lub przyłącza w najbliższych chwilach. Osobiście miał bym do tych osób prośbę. Nie bójcie się integrować z reszta ludzi, nie bójcie się pytać o pomoc, nie bójcie się wchodzić na teamspeaka i pogadać z nami o pękających miedniczkach. Wiem z doświadczenia ze czasami takie łączenia gildii mogą być lekko kłopoczące, dla niektórych nawet trudne. Najważniejsze jest to ze wszyscy chcemy się dobrze bawić :)
witam nowych…oraz infomuje ze zostalo mi jeszcze kilka tytulow do przejscia na ps3 wiec sobie przedluzam takie mniejsza aktywnosc na ffXiv oczywiscie jakby byla potrzeba heala i bede w domu to dajcie znac to wbije do gry…mozna smialo pisac sms badz na gg 1592357…takze od wtorku bede pojawial sie na 2 run na wp bo musze capa zrobic…
Tsuya Rhiki Headmaster replied
620 weeks ago