Tsuya Rhiki Headmaster replied

620 weeks ago

Ahoj zaloga!
Witam w dzisejszym SeeD Weekly.

Dzisiaj chciałbym zacząć od podziękowań. Minęło już prawie 3 miesiące od premiery, dziękuje wszystkim którzy wkładają dożo pracy w gildie. Tylko w tym tygodniu, zrobiliśmy 9 reliktow, gildia caly czas rosnie i rozwija sie, co mnie bardzo cieszy. Z tygodnia na tydzien rosniemy w sile, pomimo tego ze nie ciśniemy Coila, jesteśmy jedna z 23 gildi na Moogle która jest na Turn4, dodam tylko ze na naszym serverze jest 130 FC liczących ponad 31 członków. Musze powiedzieć ze jak na pierwsza probe, dojście do 6 (ostatniej) fazy daje nam duże nadzieje na wyczyszczenie tego w przyszłym tygodniu, co stawiało by nas pośród 14 gildi na Moogle. Rozmawiałem z człowiekiem który kolekcjonuje te dane, i Twierdzi ze sa na bierzaco i maja dostęp do każdego FC aktywnie robiacego coila. Jeszcze raz Dziękuje i dobra robota !

Kolejna sprawa jest transfer członków czlonkow gildi C9 do SeeD, powitajmy ich wszyscy i sprawmy żeby czuli sie Tu dobrze, i przy odrobinie szczecia, zostali na stale ;)

Kolejna sprawa z tego tygodnia jest 2 Grupa na Coil, jak wiecie udalo nam sie zlozyc juz 2 grupe, ale niestety z powodu braku tankow - 2 grupy zrobily tylko Turn 1. Zyskalismy nowego (albo starego jak kto woli) aktywnego tanka, dzieki ktoremu 2 zespoly wejda w nawyk, mam nadzieje od poniedzialku.
Tutaj wracamy do "podmiany" ludzi, wiem co niektorzy z was myślą, ze ciagle zamieniajac ludzi nie dojdziemy nigdzie, jednak doszlismy juz do 4 turna wlasnie w ten sposob, a dzięki temu ze zabieraliśmy coraz to nowe osoby, wieksza czesc ludzi gotowych na coila, ma juz doswiadczenie, co zaowocuje w drogim zespole. Powtarzam: nie bedziemy tworzyc grupy, ktora bedzie chodzic na coila i trzaskac turn 5 w tym samym zespole podczas gdy cala reszta bedzie siedziec na tylkach.
Dopuki doputy beda ludzi ktorzy sa "na doczepke" bedziemy wymieniac ludzi na coila w sposob jak najbardziej sprawiedliwy.

Core grup jednak pozostanie taki sam, i bedziemy dzielic bardziej doswiadczonych zeby pomogli tym slabszym. Pierwszenstwa znacie.

Na koniec chcialbym niejako zapowiedziec nowa "serie" na lamach naszej skromnej strony :)
Jak wiecie, jestem wielbicielem Lore, a wiem ze wiekszosc z was gó**o wie o otaczajacym was swiecie Eorzea, postanowilem szezyc swoje zainteresowania i dzielic sie nimi z Wami :)
Przedstawiam wam wiec "Psujowe Piatki z Lore!" w kazdy piatek wieczorem bedziemy przedstawiac Lore, jednego miejsca, badz wydazenia albo osoby ze swiata FFXIV. Mam nadzieje ze pomysl ten przypadnie wam do gustu i kazdy z was troche bardziej wsiaknie w swiat Lore :) W przyszym tygodniu, cos co wielu z was robi codziennie :)

AHOJ!

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Arajan Kadali replied

620 weeks ago

No cóż, witamy nowych członków naszej wesołej brygadki którzy dołączyli do nas lub przyłącza w najbliższych chwilach. Osobiście miał bym do tych osób prośbę.
Nie bójcie się integrować z reszta ludzi, nie bójcie się pytać o pomoc, nie bójcie się wchodzić na teamspeaka i pogadać z nami o pękających miedniczkach. Wiem z doświadczenia ze czasami takie łączenia gildii mogą być lekko kłopoczące, dla niektórych nawet trudne. Najważniejsze jest to ze wszyscy chcemy się dobrze bawić :)

Bear Zaxar replied

620 weeks ago

P&P oraz witam ponownie :)

Tsuya Rhiki Headmaster replied

620 weeks ago

amen

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Exile replied

620 weeks ago

P&P ;>
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Farandil Alamenain replied

620 weeks ago

"W przyszym tygodniu, cos co wielu z was robi codziennie "

Moze mam problem z czytaniem ze zrozumieniem ale nie rozumiem :D

Kurtyzana replied

620 weeks ago

witam nowych…oraz infomuje ze zostalo mi jeszcze kilka tytulow do przejscia na ps3 wiec sobie przedluzam takie mniejsza aktywnosc na ffXiv oczywiscie jakby byla potrzeba heala i bede w domu to dajcie znac to wbije do gry…mozna smialo pisac sms badz na gg 1592357…takze od wtorku bede pojawial sie na 2 run na wp bo musze capa zrobic…

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Please log in to post a reply.