Tsuya Rhiki Headmaster replied

617 weeks ago

Ahoj!

W tym tygodniu krotki news.
Jako pierwszy news: Wybralismy kolejneosoby do rangi SeeD :).
Z innych dobrych newsow - W tym tygodniu Obie grupy wyczyściły coila do t5. NICE!

A teraz do rzeczy:
Jako ze mamy 2 grupy coilowe, a nasz grupa "progresowa" jest podzielona miedzy te 2 grupki, w wiazku z tym, możemy ćwiczyć Turn 5 tylko 1 wieczór w tygodniu. Turn5 jest dość wymagający, i mamy dożo do nauki, w tym tępię zrobimy go bardzo pozno, a za 2 tygodnie jest update.
Z tego powodu, od tego tygodnia (2.12 - 8.12), coile będą podzielone miedzy grupę progresowa i reszte, grupa progresowa zrobi coila 1-4 w 1 podejsciu a potem bedziemy co wiczor meczyc turn5, podczas gdy reszta, idzie zgodnie z kalendarzem.
Zaznaczam, ze bedzie to tak wygladac TYLKO w tym tygodniu, potem wracamy do standardu. Nadal T5 zrobilo b.malo gildi, i chwielibyśmy znalesc sie w tym zaszczytnym gronie. No chyba ze przez ten tydzien nie uda nam sie zrobic piatki, wtedy przeciagniemy to na 2 tygodnie.

W tym tygodniu, coil prowadzi Sarhan. - proszę wszystkich, słuchajcie sie i nie róbcie obciachu ;)

Witamy wszystkich nowych :)
/over and out!

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Ash Elrick SeeD replied

617 weeks ago

Raczej mozna sie bylo spodziewac takiego rozwoju wydarzen przed patchem:)

Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót.
Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali

Exile replied

617 weeks ago

przeczytałem , przyswoiłem , zrozumialem ;)
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Bear Zaxar replied

617 weeks ago

pip

Kitiara Majere replied

617 weeks ago

pip

Pita Koneko replied

617 weeks ago

Przeczytano

Karni Tyna replied

617 weeks ago