Yarrrrr! Dzisiaj szybki newsy z tego tygodnia plus - kilka ważnych ogłoszeń.
W tym tyg, zawitaliśmy 8 nowych reliktów ;) Brawo, i dzięki wszystkim za pomoc! Ruszyło się też ostro z rekrutacją, przeważnie niskie lvle, więc zespoły na coila zostają puki co bez zmian (2.75 zespołu :P), ale miejmy nadzieje że większość z naszych nowych zostanie na dłużej ( o ile przeżyjemy nawał pytań hehe), powitajmy więc ich i bądźcie grzeczni i mili ;)
Witamy też nowych członków z rangą "SeeD" :)
Coil 5 bez mian, nie mieliśmy za wiele prób niestety ;/ Ale powiedział bym że posuwamy się do przodu.
Teraz przejdźmy to tych ważnych ogłoszeń
1: Domek i Składki gilidyjne Z pachem 2.1 tuż za rogiem, ściskamy swój gildyjny portfel w nadziei że starczy nam na dom. Niestety, duży dom w najlepszej miejscówce (czyli docelowo taki jaki chcemy) kosztuje 100mil gil, w banku mamy 4.7 więc jak łatwo policzyć brakuje nam trochę…. Puki co zdecydowaliśmy się kupić dom Medium, w średniej jakości miejscu, potrzebujemy około 24mil gil. Potem, zaczniemy powoli ciułać kaskę na dom docelowy, oznacza to powrót naszych ukochanych składek :) Oprócz tego, jeśli chcemy kupić dom w miarę szybko, potrzebna gilidyjna zrzutka, niech każdy da ile może!!! Wysyłajcie bezpośrednio do mnie - mamy czas do wtorku! (17.12)
2: Zrzutka na TS 17 kończy nam się TS, zgodnie z naszym założeniem, nie chcemy go wykupować na rok etc. tylko na 3-4 miesiące, musimy też wykupić dodatkowe sloty więc łącznie potrzebne nam około 80zł. Proszę aby wpłaty były MAX 20zł, nr.konta macie w temacie TU , tam też wpisujcie kto ile wysłał.
3: Callendar i Nowe Eventy Jako że w 2.1 dojdzie sporo kontentu, zapewne pojawią się i nowe eventy w kalendarzu, ALE z uwagi na to że Crystal Tower jak i cała reszta contentu moze być powtarzana do porzygu, większość będzie można zrobić na zasadzie szybkiego zebrania party w FC chacie/TS. Dlatego do kalendarza wpadną Primale Extreme, oraz Tresure Hunty lvl5 (potrzeba 8 osób, mapke można wydobyć 1x na 18godzin), narazie zobaczymy jak to będzie działać. Myślę też że przez pierwszy tydzień ustalimy też gilidyjne CT.
4:Psujowe Pjontki z Lore Od tego piątku (wczoraj) Psujowe Pjątki będą co 2 tygodnie do odwołania. Zebranie materiału i napisanie zajmuje mi sporo czasu, a będzie masa nowego contentu którym jako leader muszę sie zająć ;)
PROSZĘ O PODPIS "PRZECZYTALEM I PRZYJOLEM" w komentarzach tego posta. To wszystko na dziś! Over and Out!
Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót. Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali
Tsuya Rhiki Headmaster replied
615 weeks ago