Tsuya Rhiki Headmaster replied

614 weeks ago

Witojcie!
Zbliżają się święta, więc chciałbym przede wszystkim życzyć wam spokojnych i wesołych świąt w gronie najbliższych. Grubego loota no i oczywiście oby zawsze było miejsce w party :)

Apropo, jest to jedna z rzeczy która spędza mi sen z powiek od dłuższego czasu ;/
Weszło dużo nowego contentu, primale EX, Ultima, Moogle etc. Wszystko to chcemy zrobić, wkładamy w callendar, i naprawdę chciałbym brać wszystkich ale sami wiecie jak jest, staram się jak mogę pamiętać kto chciał iśc ale nie było miejsca, często zapisuję ale naprawdę ciężko mi zapamiętać 70 osób ;/
Tak więc z góry przepraszam jeśli ktoś ostatnio czół się "zostawiony". Już raz słyszałem tekst że "biorę swoich ulubieńców", co jak każdy wie jest bzdurą. Zazwyczaj na nowe, nie clearowane instancje staram się brać ludzi z najlepszym eq/ największym doświadczeniem, a potem gdy już się nauczymy, wymieniamy ludzi na innych i uczymy ich.

Chciałbym dodać że staram się brać najlepiej wyequipowanych ludzi, zwłaszcza tak będzie na Primale EX, nie są to łatwe walki i gear ma duże znaczenie. Gdy już uda nam się zabić je po raz pierwszy, możemy się rozluźnić i wtedy pomyśleć :)

Jeśli chodzi o kalendarz, to narazie wstawiam w zależności od tego co już zrobiliśmy a co nie. Crystal Tower będzie w kalendarzu 2x w tygodniu, ale nie wahajcie się chodzić z randomami czy zbierać pty w ciągu dnia jako że nie ma locka. Tresure Hunty lvl 5 w soboty, i narazie dość często Ultima póki nie pokonamy, potem Extreme i Moogle(dużo nadal nie ma odblokowanego).

To wszystko na dziś.
Psuj!

EDIT: Przypominam ze można już wkaldac kaskę do guilbanku, ZBIERAMY NA DOMEK wiec niech każdy dorzuca co ma! Brakuje ok 5m tylko już!

last edited 614 weeks ago by Tsuya Rhiki

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Bear Zaxar replied

614 weeks ago

Wesołych Świąt zatem i Tobie i Twoim w tym miejscu, bo pewnie nie wszystkich w grze złapiemy ;)

Exile replied

614 weeks ago

Wzajemnie wesołych swiat dla wszystkich :)
Jak również standartowo PiP :)
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Caerglad replied

614 weeks ago

Również Wesołych Świąt dla wszystkich :)

PS:PiP :P

Tomaso Kluden replied

614 weeks ago

Dziękuje i nawzajem ;)
Również od siebie życzę wszystkim członkom SeeD zdrowych i pogodnych świąt.

Frey Nuitari replied

614 weeks ago

Wesoło i Świątecznie - PIP :)
Zdrowych, pogodnych i wesołych świąt! :) piiiiiiiiip!!!!!!!!!!!!!!111

Barti Zwinna replied

614 weeks ago

pip

Kai Nonoan replied

614 weeks ago

Wesolych swiat dla wszystkich…PiP

Arajan Kadali replied

614 weeks ago