Tsuya Rhiki Headmaster replied

608 weeks ago

Ahoj kamraci!

W tym tygodniu nieco spóźniony z powodu mojej nieobecności news :)
Po pierwsze i najważniejsze, padł TytanEX i IfritEX gilidyjnie - dla tych którym mniej wiadomo: Zarowno Tytan jak i Ifrit nie były przez nas mocno ciśnięte z powodu focusu na T5, ćwiczyliśmy go 1-2x w tygodniu o ile w ogóle. Good Job!

Drugim ważnym newsem z ostatnich 2 tyg jest to że zbliżamy się (powoli acz pewnie) do wyczyszczenia Turn5 BCoB, najtrudniejszej instancji w grze która - według danych SE - wyczyściło tylko 14% FC na wszystkich serverach. - Mała uwaga, zamiast dramatyzować i wykłócać się o miejsce w grupie "progresowej"- proponuje trzymać za nas kciuki.

Z uwagi na to że mamy coraz więcej osób gotowych na T5, postanowiliśmy zacząć treningi 2 grupą, zapisy będą w kalendarzu (już od dziś) oddzielnie dla 2 grupy kolorem niebieskim. Rezerwa nadal NIE obowiązuje dla T5, dlatego śmiało się zapisujcie, ale UWAGA: przede wszystkim brany pod uwagę będzie ilvl, niestety T5 to duży DPS check, jak i HP check dlatego MINIMUM ilvl jaki osoba powinna posiadać to ok ilvl85~
EDIT: aha mała poprawka, jeśli w grupie głównej zabraknie kogoś to będziemy kraść zastępstwa z gr 2 :)
Zrobienie T5 jest teraz naszym głównym priorytettem oi!

Kolejna sprawa: przez małe niedogadanie, zrobiło nam się trochę zamieszanie z rekrutami - ponieważ nikt z uprawnionych do dodawania do LS nie mógł ich dodawać na stronę. W związku z tym od dziś prawo do zapraszania do LS będą posiadały osoby odpowiedzialne za rekrutację - tak aby móc zrobić wszystko dobrze i do końca. Nie jest to niczyja wina, tylko moja - powinienem to przemyśleć zanim dałem ludziom uprawnienia :)

Na koniec małe przypomnienie - Jesteśmy polską gildią która robi progres i regularnie czyści coile/extrimy. Wciąż przychodzą do nas ludzie z innych serverów czy innych gildi (nawet tych niedawno założonych), bądźcie więc z tego dumni i reprezentujcie nas z należycie ;) Your the best!
-Tsuj!

last edited 599 weeks ago by Tsuya Rhiki

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

608 weeks ago

Leo + Bear ( tank ) /// DPS : Tomaso + Fureya + Sarhan + vidoq (catti rezerwa) // Heal Kondor + Vixor ( Farandil / Ajra rezerwa) osoby na "rezerwie" muszą się wymieniać bo niestety nie możemy wziąć 2 sumonerów bo braknie bersta a hilerów mamy 4 z czego tylko vix jest schoolarem z odpowiednim ilvl i skilem (ja mam ilvl ale brak mi skila na scholaze)
ps. sarhan ma zepsuty komputer i do tego czasu nie mamy dobrego dps-a proszę się zapisywać.
Osoby które wymieniłem są wtajemniczeni w całą sprawę i stanowią "trzon" drugiej grupy ale oczywiście jeśli ktoś spełni warunki to go weźmiemy na zmianę z innymi, chcę żeby maksymalnie wiele osób ćwiczyło a to oznacza że jednego dnia idzie np catterbie a następnego zmienia się z vidocqiem. Zapisywać się żebym wiedział jak budować grupę!

Artho Zoah SeeD replied

608 weeks ago

Zapomniałeś dodać że jeżeli np. w grupie nr. 1 nie będzie melee dps to bierzemy z grupy drugiej Tomaso.

Tsuya Rhiki Headmaster replied

608 weeks ago

^ wiem już dodalem :)

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Exile replied

608 weeks ago

PiP
jak rowniez tego zeby ludzie nie robili dram :P
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Arajan Kadali replied

608 weeks ago

ehhh mówicie więc że muszę przestać robić ustawki u bukmachera Twintania: SeeD 10:0 ?
Ech ;/ no cóż fajnie że już się dwie grupy zrobiły. Let the Race begin! Pierwsza grupa która zrobi Twintanie dostanie ode mnie ciasteczko i ogon Tsu! (Tylko jedno ciasteczko na całą drużynę więc uczcie się dzielić)

Karni Tyna replied

608 weeks ago

Najbardziej podoba mi się " Tytan jak i Ifrit nie były przez nas mocno ciśnięte z powodu focusu na T5" Ahh te polskie media xd

Orange replied

608 weeks ago

Ave!
Please log in to post a reply.