Jak pewnie zauważyliście robimy a raczej staramy się zrobić jakiś progress w Coilu 9.
W związku z powyższym i z tym że każdy chce progressu ale czas i możliwości są ograniczone wprowadzamy coile T6 i T7 we wtorek, T8 w środę, Trening T9 w mieszanej grupie w piątki za punkty - tak aby każdy mógł poćwiczyć i obydwie grupy wiedziały co robić. W piątek, Sobotę, Niedzielę ćwiczymy w "Staticach" od godziny 20 a jeśli znajdą się chętni i czas to grupa "ultimate" idzie od godziny 17:00 - całkowicie opcjonalna z osób które mają czas i chęci żeby porobić coś więcej. Poniedziałek wolny od coila bo co za dużo to niezdrowo.
Ramuh - Można poćwiczyć przed coilami ale nie planujemy go obić zważywszy że itemy z niego są dość średnie. Próbujcie ubić go w własnym zakresie - teraz stawiamy na T9.
Rekrutacja: Mamy otwartą Rekrutację - poszukujemy praktycznie wszystkich za wyjątkiem Bardów albowiem tych jest za dużo na chwilkę obecną.
Tsu nasz lider: Na chwilę obecną ma spalony komputer i wszelkie sprawy, skargi, przyjęcia i problemy rozpatruję Ja wraz z Ashem i będąc w bezpośredni kontakcie z liderem podejmujemy decyzje tak wiec proszę o zachowanie spokoju i nie robieniu burdelu bo szef nie patrzy.
ps. zrobiłem wam filmik jak ugryźć 2 fazę na t9: Można się śmiać
"Ja" lol I małe sprostowanie - nie mam urazy do Kudłatego. Po tym jak zmienił mikrofon po prostu wywołuje we mnie niekontrolowaną agresję. Nie potrafię tego wyjaśnić. Nie wiem dlaczego. Bo jako człeka go lubię. Po prostu coś z tą tonacją głosu. Nie wiem. Może mi ksiądz do wanny wchodził czy coś… Luxu chyba też nie żywi urazy tylko wczoraj puszczały nerwy… So koniec kurwa dramy.
Ania Chan czyli kondor Headmaster replied
583 weeks ago