Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

583 weeks ago

Witam.

Jak pewnie zauważyliście robimy a raczej staramy się zrobić jakiś progress w Coilu 9.

W związku z powyższym i z tym że każdy chce progressu ale czas i możliwości są ograniczone wprowadzamy coile T6 i T7 we wtorek, T8 w środę, Trening T9 w mieszanej grupie w piątki za punkty - tak aby każdy mógł poćwiczyć i obydwie grupy wiedziały co robić. W piątek, Sobotę, Niedzielę ćwiczymy w "Staticach" od godziny 20 a jeśli znajdą się chętni i czas to grupa "ultimate" idzie od godziny 17:00 - całkowicie opcjonalna z osób które mają czas i chęci żeby porobić coś więcej. Poniedziałek wolny od coila bo co za dużo to niezdrowo.

Ramuh - Można poćwiczyć przed coilami ale nie planujemy go obić zważywszy że itemy z niego są dość średnie. Próbujcie ubić go w własnym zakresie - teraz stawiamy na T9.

Rekrutacja:
Mamy otwartą Rekrutację - poszukujemy praktycznie wszystkich za wyjątkiem Bardów albowiem tych jest za dużo na chwilkę obecną.

Tsu nasz lider:
Na chwilę obecną ma spalony komputer i wszelkie sprawy, skargi, przyjęcia i problemy rozpatruję Ja wraz z Ashem i będąc w bezpośredni kontakcie z liderem podejmujemy decyzje tak wiec proszę o zachowanie spokoju i nie robieniu burdelu bo szef nie patrzy.

ps. zrobiłem wam filmik jak ugryźć 2 fazę na t9: Można się śmiać

last edited 583 weeks ago by Ash Elrick

kamilus SeeD replied

583 weeks ago

"Ja" lol
I małe sprostowanie - nie mam urazy do Kudłatego. Po tym jak zmienił mikrofon po prostu wywołuje we mnie niekontrolowaną agresję. Nie potrafię tego wyjaśnić. Nie wiem dlaczego. Bo jako człeka go lubię. Po prostu coś z tą tonacją głosu. Nie wiem. Może mi ksiądz do wanny wchodził czy coś…
Luxu chyba też nie żywi urazy tylko wczoraj puszczały nerwy… So koniec kurwa dramy.
#pcmasterrace

Dalile Arcano SeeD replied

583 weeks ago

Za dużo testosteronu :)
…. z moim sensejem, mistrzem, Panią mórz i oceanów, nieba i ziemi Dalile Arcano
-Tatrina Moonlight

#casualpride

Gandisama Montyr replied

583 weeks ago

a tak na poważnie fajny guide, dzięki ^^

Vegi Riverwind replied

583 weeks ago

Co nie wchodzę na forum, to dramy, zawsze tak jest w polskich gildiach? :PPPP

Mam nadzieję że T8 będzie też czasem we wtorek/czwartek, bo inaczej już nigdy tego gówienka nie zabiję xD

Kamilus, takie rzeczy się leczy ;)

Dzięki za guida :)

PS Gandi, Twój też jest świetny ;)

Lux SeeD replied

583 weeks ago

Teraz to żywie urazę do Kondor-sama za brak talentu artystycznego xD

Mayweda Paeoniis SeeD replied

583 weeks ago

Przestańcie ćpać efedron a będzie dobrze; przestańcie ćpać testosteron to będzie nawet lepiej. Amen

Ew. polecam sposób Luxa co do regularnych treningów sztuk walki - tydzień nie trenował i Grzesiowi się oberwało XD Dodatkowe bonusy to tężyzna.

PS. Mimo zwiększającej się liczby kobiet wciąż nie odnotowano żeńskich dram.

kamilus SeeD replied

583 weeks ago

No właśnie Grzesiu też capoeira i na urlopie, bo złamanie… Wszystko jasne - za dużo testo :P
#pcmasterrace

Aya Sanvean replied

583 weeks ago

Kondor prawie jak Mr Happy X-D

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

583 weeks ago

Sorki wszystkich za wymienienie w newsie - posłużyłem się przykładem żeby zobrazować jakie dziwaczne mni dramy mamy a których można uniknąć.

Filmik - dzięki za uznanie, Gandi wygrałeś internet.

Aya
Kondor prawie jak Mr Happy
Please log in to post a reply.