Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

582 weeks ago

Witam.

W naszym Free Company zaszły pewne zmiany i lecąc po kolei:

Grupa trzymająca władze:
Jako że Tsu nasz leader nie będzie miał komputera przez dłuższy czas powstała nowa grupa ludzi którzy mają się zajmować wszystkim i zostali okrzyknięci Radą SeeD - i są to: Ania, Ashu, Ebola, Doomi, Vidock - wszelkie sprawy załatwiamy z tymi osobami i tylko z nimi.

Składki:
Jako że lider i skarbnik za razem utracił dane kto ile wpłacił tak więc z góry przepraszamy wszystkie osoby które zapłaciły za kilka miesięcy i jednoczenie informuję ze w gildii obowiązują składki w wysokości 50 k/ miesiąc. Składki wpłacamy do gildiowego banku ( w domku obok schodów ) a zapisywaniem ile kto wpłacił zajmować się będzie Ebola. Ponadto aby zdyscyplinować ludzi wprowadzamy karę za niezapłacenie składki w wysokości - 15 DKP (o samych karach decyduje rada albowiem ktoś może być na urlopie i zapomnieć o składce)

DKP:
Drobna zmiana w systemie liczenia DKP - od teraz jeśli ktoś sienie zapisze na coila ale zostanie poproszony o pójście dostaje tylko 3 punkty zamiast 5 - prawo nie działa wstecz tak więc nikt nie utraci już zdobytych punktów. Zmiana ma na celu wyeliminowanie sytuacji gdzie ktoś umyślnie się nie zapisuje i liczy na extra punkty.

Morale:
System morali został usunięty albowiem powodował on absurdy w priorytecie dobierania ludzi na coilach - teraz przy zapisach oprócz podawania klasy głównej i pobocznej informujemy o coilu na jakim nam zależy.

Wrzućcie na luz:
Wiem że staramy się ubić Turn 9 i wiemy że złożenie 2 składów złożonych z optymalnej ilości ludzi jest trudne i przez to powstają pewne spięcia ale bardzo proszę o wrzucenie na luz, To tylko gra a jeśli ktoś z kimś się pokłóci o to czy ma iść ja czy ty i powychodzimy z gildii to nikt nie pójdzie i tyle widzieliśmy progresu.

Rangi:
Jako że rada nadzorcza posiada wszelkie prawa stopniowo będziemy nadawać nowe rangi jak np cadet 3 lub SeeD - zasady przyznawania rang są opisane na forum ale ostateczna decyzja należy do rady i prosimy nie robić dramy z błechych powodów, mamy wiele do nadrobienia i nie chcemy podejmować pochopnych decyzji.

Niniejszy news jest OFICIALNYM stanowiskiem rady SeeD i proszę o podpisanie że się z nim zapoznało - w przeciwnym razie karne dkp :P

Ebola Black SeeD replied

582 weeks ago

Gimme your maney

Grzegorz SeeD replied

582 weeks ago

spoko

Kudlaty jan SeeD replied

582 weeks ago

ok

Akane Tachibana replied

582 weeks ago

Przeczytałem

Lux SeeD replied

582 weeks ago

troll post jak nic:P aczkolwiek zapoznałem się i akceptuję

rolKa replied

582 weeks ago

PiP

Keira Reese replied

582 weeks ago

Składkę do jakiegoś konkretnego dnia należy wpłacić? Czy po prostu do końca miesiąca?

Poza tym - <Understood.> :)
#casualpride

Vartor replied

582 weeks ago

Przeczytałem

kamilus SeeD replied

582 weeks ago

dildo, zapłaciłem za 6 miesięcy z góry kiedyś tam, bo akurat taką miałem nadwyżkę i żeby się nie pierdzielić co miesiąc - teraz tego już nie ma???
#pcmasterrace
Please log in to post a reply.