Tsuya Rhiki Headmaster replied

571 weeks ago

Yarrr!
Patch 2.4 tuż tuż tak więc od razu zakasamy rękawy i bierzemy się do pracy.
Kilka rzeczy do przypomnienia oraz jak będzie wyglądał nasz kalendarz eventowy w najbliższej przyszłości:

- Punkty dzielone przez 10.

- Do tygodnia po patchu możliwość zmiany main/off clasy bez punktów (ninja, nowy coil etc.)
Proszę też wszystkich o wpisanie w ten dokument swojej main/offklasy w tym dokumencie gdzie każdy będzie miał podgląd. CLICK

-Pierwsze 2 dni po patczu będzie PUNKTOWANE 6-9 dla osób które potrzebują Oil/Sand do upgradu 110 i zrobienie im clear t9 (nawet jak mają być martwi 4 fazy)

- Piątek/Sobota - Coil 10-14

-Niedziela/Pon 10-14 bezpunktowe dla chętnych. Reszta czas na odblokowanie czego sobie zapragną.

- Od przyszłego tyg, jeśli wszysko się uda jedziemy normalnie z coilem 10-14.

-Tradycyjnie w weekendy zabierzemy się za Shive (od 2 tygodnia)

I to chyba wszystko. Jutro patch, widzimy się w 2.4 ;)
- Psuj

last edited 571 weeks ago by Tsuya Rhiki

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Ebola Black SeeD replied

571 weeks ago

Na obecna chwile chyba tylko ja, Tsu, Ash i Kondor mozemy edytowac dokument z klasami.

Arajan Kadali replied

571 weeks ago

Poczułem się dotknięty faktem że zostałem zdegradowany z Commandera do przeciętnego SeeDa, uważam tą degradacje za bezpodstawną i mój argument 'laski lecą na autorytet' powinien być uznany aby przywrócić mi moje stanowisko z którego nie korzystałem :P

Mimo że od wtorku do piątku bede w robocie po 10 godzin, jak wieczorami jakiś Ninja będzie potrzebował pomocy na dungeonach by lvlować to z chęcią się przejdę z nim.

571 weeks ago

Mimo że od wtorku do piątku bede w robocie po 10 godzin, jak wieczorami jakiś Ninja będzie potrzebował pomocy na dungeonach by lvlować to z chęcią się przejdę z nim.Arajan Kadali

Arajan ja będę nawalać wieczorami non-stop dopóki 50 nie wbije więc zapraszam :)

Ebola Black SeeD replied

571 weeks ago

Na obecna chwile chyba tylko ja, Tsu, Ash i Kondor mozemy edytowac dokument z klasami.Ebola Black

… ale biorac pod uwage, ze danie wszystkim uprawnien do edycji chyba mija sie z celem, proponuje zeby osoby, ktore chca cos zmienic zglaszaly sie do wyzej wymienionych (lub pisaly tu w temacie modyfikacje). Przypominam, ze jesli ktos nie ma wybranej main/offklasy, nie ma prawa bidowac podczas licytowania sprzetu na odpowiednio main/offklasie (zaleznie od braku).

rolKa replied

571 weeks ago

Lol z tego dokumentu wynika, iż moja off całusa to WAR a nie WHM. Hmm.. Dobrze, sie tego dowiedzieć po kilku miesiącach raidowania. :D

571 weeks ago

Lol z tego dokumentu wynika, iż moja off całusa to WAR a nie WHM. Hmm.. Dobrze, sie tego dowiedzieć po kilku miesiącach raidowania. :DrolKa

Jak sam nie wiedziałeś pałkersie to teraz masz.
Po to właśnie jest ten dokument żeby to ustalić i wiedzieć

rolKa replied

571 weeks ago

Cały czas myslalem, ze jestem WARem na offie. Lecz przy każdym greadzie mówiono mi,ze jestem WHM wiec tego słuchałem.
Mniejsza o większość.
Nowy patch, nowy gear wiec luz na bani, kręcę felgami.

Thurn Greyhound replied

571 weeks ago

To ja poproszę o korektę bo zrobiono ze mnie pld. :P Main war, off smn, choć muszę przyznać, że chyba wolę tym drugim grać. :)

rolKa replied

571 weeks ago

Patch 2.4 juz do pobrania.
Wersja na PS4 wazy 1800MB.
C ya nerds!
Please log in to post a reply.