Yarrr! Patch 2.4 tuż tuż tak więc od razu zakasamy rękawy i bierzemy się do pracy. Kilka rzeczy do przypomnienia oraz jak będzie wyglądał nasz kalendarz eventowy w najbliższej przyszłości:
- Punkty dzielone przez 10.
- Do tygodnia po patchu możliwość zmiany main/off clasy bez punktów (ninja, nowy coil etc.) Proszę też wszystkich o wpisanie w ten dokument swojej main/offklasy w tym dokumencie gdzie każdy będzie miał podgląd. CLICK
-Pierwsze 2 dni po patczu będzie PUNKTOWANE 6-9 dla osób które potrzebują Oil/Sand do upgradu 110 i zrobienie im clear t9 (nawet jak mają być martwi 4 fazy)
- Piątek/Sobota - Coil 10-14
-Niedziela/Pon 10-14 bezpunktowe dla chętnych. Reszta czas na odblokowanie czego sobie zapragną.
- Od przyszłego tyg, jeśli wszysko się uda jedziemy normalnie z coilem 10-14.
-Tradycyjnie w weekendy zabierzemy się za Shive (od 2 tygodnia)
I to chyba wszystko. Jutro patch, widzimy się w 2.4 ;) - Psuj
Poczułem się dotknięty faktem że zostałem zdegradowany z Commandera do przeciętnego SeeDa, uważam tą degradacje za bezpodstawną i mój argument 'laski lecą na autorytet' powinien być uznany aby przywrócić mi moje stanowisko z którego nie korzystałem :P
Mimo że od wtorku do piątku bede w robocie po 10 godzin, jak wieczorami jakiś Ninja będzie potrzebował pomocy na dungeonach by lvlować to z chęcią się przejdę z nim.
Mimo że od wtorku do piątku bede w robocie po 10 godzin, jak wieczorami jakiś Ninja będzie potrzebował pomocy na dungeonach by lvlować to z chęcią się przejdę z nim.Arajan Kadali
Arajan ja będę nawalać wieczorami non-stop dopóki 50 nie wbije więc zapraszam :)
Na obecna chwile chyba tylko ja, Tsu, Ash i Kondor mozemy edytowac dokument z klasami.Ebola Black
… ale biorac pod uwage, ze danie wszystkim uprawnien do edycji chyba mija sie z celem, proponuje zeby osoby, ktore chca cos zmienic zglaszaly sie do wyzej wymienionych (lub pisaly tu w temacie modyfikacje). Przypominam, ze jesli ktos nie ma wybranej main/offklasy, nie ma prawa bidowac podczas licytowania sprzetu na odpowiednio main/offklasie (zaleznie od braku).
Cały czas myslalem, ze jestem WARem na offie. Lecz przy każdym greadzie mówiono mi,ze jestem WHM wiec tego słuchałem. Mniejsza o większość. Nowy patch, nowy gear wiec luz na bani, kręcę felgami.
Tsuya Rhiki Headmaster replied
571 weeks ago