Ahoj! Dzisiaj szybki news, kilka spraw organizacyjnych ;)
- Nowy miesiąc, nowe składki :) /yaaaay! - Od przyszłego tygodnia focus na trening T12, byliśmy tam prawie 3 tyg temu i od tamtego czasu nie było żadnego treningu, myślę że w przyszłym tyg zaczniemy w czwartek/piątek. - W związku ze zmianami z lockiem na coile w patchu 2.45 testujemy najlepsze rozwiązanie aby miało to ręce i nogi. - Zaczynamy rozkminiać event in-game którym mówiłem w poprzednim weekly.
Ostatnio odbyłem dość interesującą rozmowę. Pragnę przypomnieć że jeśli ktoś jest gotowy na coila (ilvl) i chce chodzić - niech się zgłasza! Czy to Callendar, Forum czy in-game do mnie bądz Asha lub swojego mentora nie ma znaczenia, nam jest ciężko śledzić progres X ilości osób, zresztą nikt nie będzie nikogo targał na siłe ale jak słyszę że ktoś się nie zapisuje bo ma locka na niższych coilach to mi witki opadają. Bitch plz, trochę zaangażowania.
- Następujące osoby są proszone o zgłoszenie się do mnie na forum/ingame w przeciągu 4 dni: Tatsuya, Cash Ern, Yuki Takeda, Baron, Zajgo, Matsu Hamasaki,
Tsuya Rhiki Headmaster replied
564 weeks ago