Święta świętami, nowy rok nowym rokiem ale pacz 2,5 już za miesiąc a do dodatku bardzo blisko i tutaj pojawiają się głosy rozsądku i bólu dupy zarazem.
Jako że 90% z nas dotarła do tak zwanej granicy możliwości rozwoju sprzętowego - mamy wszytko co się dało kupić za poetiki i mamy prawie wszystkie dropy z t10 i t11, reliki są na ukończeniu i docieramy do ściany na około ilvl 120 gdzie dalej bez Carbonwinów pójść dalej nie można.
Yoshi p. dał nam możliwość pomagania innym w coilach dla dodatkowej skrzyneczki co przyjęliśmy z uradowaniem, jednak system sprawił że niektóre osoby nawet w Niedzielę mówią że nie przeskoczą coila bo jeszcze coś mogą zdobyć z niższych co powoduje że nawet nie podejmujemy prób zabicia t12.
Tak wiec woli wstępu aby naświetlić punkt widzenia "grupy trzymającej władzę", przejdę do konkretów które nie wszystkim się spodobają ale są koniecznością aby tchnąć w te znudzone postacie trochę zapału.
Coile t10 i t11 robimy w dniach Wtorek, Środa, Czwartek - i tylko w tych dniach "pomagamy" innym, Dni takie jak Piątek i Sobota są obowiązkową T12 dla tych co się zapisali, natomiast Niedziela pozostaje dowolna jak było to wcześniej -czyli pseudo statici aby pod szlifować technikę i podjąć się próby zabicia. Proszę tutaj pewne osoby bardzo cisnące na progres o nie wymagania od wszystkich że wejdziemy w piątek na T12 i będziemy ćwiczyć ostatnią fazę - wiele osób nie wie jak to robić i jak robić dobry dps wymagany na tym coilu. Idziemy na poważnie ale bez ciśnienia. Grupa progress wraz z grupą luxa opracowała skuteczną metodę przechodzenia faz 1-3 taką którą podoła cała gildia. Postaram się przedstawić to w filmiku przed następnym Coilem.
OD TEGO TYGODNIA ZACZYNAMY ZAPISY Z PRIORYTETAMI NA COILA - PROSIMY PODCZAS ZAPISÓW PISANIE KTÓRY COIL JEST DLA WAS NAJWAŻNIEJSZY!
Ponadto - nowy rok nowe składki, proszę się upewnić że opłaciliście składki za grudzień.
Powyższa rezolucja zaczyna obejmować od 6 stycznia ( w tym tygodniu nowy rok to po pijaku nikt nie zaliczy coila)
I wesołego nowego roku, oby dropy były owocne, zarobki duże a relic przeszedł bez problemów.
last edited
561 weeks ago
by
Ania Chan czyli kondor
Wracam do domu a tu robota odwalona :) Chciałem poruszyć jeszcze kilka innych kwesti ale one mogą poczekać. Idę się wykąpać i przekimać z godzinke bo wymarzłem w huj. yolo!
Nasza krolowa angielska zauwazyla ze para straznikow przybocznych tez cos robi :)
Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót. Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali
Odkąd wróciłem do Polandii nie mogę się uporać z netem . Na pierwszym lepszym EX dungu zaliczam ciągłe r0 - więc myśleć o Coilu 10+ nawet nie próbuję . Jestem w trakcie "rozwiązywania" tego problemu + jeszcze się nie nacieszyłem dziećmi :) … Myślę ,że po nowym roku będę się udzielał bardziej - dajcie mi tylko zmienic providera .
Składkę spłacę dziś
I sorki za offtop w temacie :) - świeży news - więc "DYrektor-stwo" na pewno nie przeoczy :)
A ja mam się do czego przyczepić!! Kilka osób już wspominało o tym krótszym pomaganiu a teraz wyjdzie, że to pomysł czubka drabiny żywieniowej. Ja się nie zgadzam! Ja też chcę trochę najlepszej śmietanki! VIVA LA REVOLUCJA-CHAN!!
Jako że 90% z nas dotarła do tak zwanej granicy możliwości rozwoju sprzętowego - mamy wszytko co się dało kupić za poetiki i mamy prawie wszystkie dropy z t10 i t11…
Hmm, to faktycznie ja mam tylko takiego pecha, że "prawie wszystkie dropy" są u mnie policzalne na 1 palcu?
Ania Chan czyli kondor Headmaster replied
561 weeks ago