Czy masz w sobie to Coś co pozwoli na przezwyciężenie najhardkorowszych TripleTriadowców w FC? Czy OŚMIELISZ się rzucić wyzwanie?!
Turnament Odbędzie się w dniach: 13.03 - 20.03 tak aby wszyscy mogli się połapać, jeśli rozegramy wszystkie mecze wcześniej, tournament skończy się wcześniej.
ZAPISUJEMY SIĘ W TYM TOPICKU.
1: Zasady! - W ramach równouprawnienia, tak aby wszyscy mieli równe szanse dozwolone są TYLKO decki JEDNOGWIAZDKOWE. Wyjątkiem jest gdy obie strony zgodzą się na używanie decków wyższych. - Formuła eliminacji: Bracket - Wszyscy chętni zostaną wylosowani w pary, 3 mecze determinują kto przejdzie dalej (najlepszy z trzech) - Formuła meczy: Obowiązuje zasada Sudden Death w każdym meczu. Pierwszy mecz jest zawsze bez dodatkowych zasad, mecz drugi: pierwsza osoba może wybrać jedną dowolną regułę obowiązującą podczas 2 meczu ( oprócz Sudden Death które zostaje). Mecz trzeci: druga osoba może wybrać jedną dowolną regułę. - Osoba która wygra pierwszy mecz, pierwsza decyduje nad regułami drugiego. - Jeśli ktoś chce brać udział, niech będzie pewny że będzie dostępny w tygodniu zwłaszcza wieczorami. - Jeśli zdarzy się że jakaś osoba nie może złapać tej drugiej proszę napisać do mnie albo Eboli. Jeśli ponaglenie nie pomoże mecz automatycznie wygrywa osoba która wystosowała prośbę. - Jako że mecze możecie rozgrywać sami, jest też waszą odpowiedzialnością by zgłosić wynik (będzie do tego topick) - Losowanie par odbędzie się 13.03 o godzinie 22:00 i zostanie umieszczone w oddzielnym topicku gdzie będą updatowane mecze. - Proponuje rozgrywać mecze w Costa Del Sol gdzie jest reguła Sudden Death albo znaleźć miejsce gdzie nie ma ustawionych żadnych reguł Regionalnych.
2: Nagrody! 1 Miejsce: 2mil gil + Specjalny tytuł w FC :) 2 Miejsce: 1 mil gil 3 Miejsce: 500k gil
Dla reszty nagrody pocieszenia w postaci starych skarpet Doomiego.
W razie pytań, sugestii, pytań czy też sugestii uderzać do mnie.
Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót. Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali
Tsuya Rhiki Headmaster replied
551 weeks ago