Tsuya Rhiki Headmaster replied

551 weeks ago

Czy masz w sobie to Coś co pozwoli na przezwyciężenie najhardkorowszych TripleTriadowców w FC? Czy OŚMIELISZ się rzucić wyzwanie?!

Turnament Odbędzie się w dniach:
13.03 - 20.03 tak aby wszyscy mogli się połapać, jeśli rozegramy wszystkie mecze wcześniej, tournament skończy się wcześniej.

ZAPISUJEMY SIĘ W TYM TOPICKU.

1: Zasady!
- W ramach równouprawnienia, tak aby wszyscy mieli równe szanse dozwolone są TYLKO decki JEDNOGWIAZDKOWE. Wyjątkiem jest gdy obie strony zgodzą się na używanie decków wyższych.
- Formuła eliminacji: Bracket - Wszyscy chętni zostaną wylosowani w pary, 3 mecze determinują kto przejdzie dalej (najlepszy z trzech)
- Formuła meczy: Obowiązuje zasada Sudden Death w każdym meczu. Pierwszy mecz jest zawsze bez dodatkowych zasad, mecz drugi: pierwsza osoba może wybrać jedną dowolną regułę obowiązującą podczas 2 meczu ( oprócz Sudden Death które zostaje). Mecz trzeci: druga osoba może wybrać jedną dowolną regułę.
- Osoba która wygra pierwszy mecz, pierwsza decyduje nad regułami drugiego.
- Jeśli ktoś chce brać udział, niech będzie pewny że będzie dostępny w tygodniu zwłaszcza wieczorami.
- Jeśli zdarzy się że jakaś osoba nie może złapać tej drugiej proszę napisać do mnie albo Eboli. Jeśli ponaglenie nie pomoże mecz automatycznie wygrywa osoba która wystosowała prośbę.
- Jako że mecze możecie rozgrywać sami, jest też waszą odpowiedzialnością by zgłosić wynik (będzie do tego topick)
- Losowanie par odbędzie się 13.03 o godzinie 22:00 i zostanie umieszczone w oddzielnym topicku gdzie będą updatowane mecze.
- Proponuje rozgrywać mecze w Costa Del Sol gdzie jest reguła Sudden Death albo znaleźć miejsce gdzie nie ma ustawionych żadnych reguł Regionalnych.

2: Nagrody!
1 Miejsce: 2mil gil + Specjalny tytuł w FC :)
2 Miejsce: 1 mil gil
3 Miejsce: 500k gil

Dla reszty nagrody pocieszenia w postaci starych skarpet Doomiego.

W razie pytań, sugestii, pytań czy też sugestii uderzać do mnie.

POWODZENIA!

last edited 550 weeks ago by Tsuya Rhiki

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Ash Elrick SeeD replied

551 weeks ago

bla bla bla.

last edited 550 weeks ago by Tsuya Rhiki

Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót.
Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali

kamilus SeeD replied

551 weeks ago

Dorzucę 3,5kk na poczet tych nagród. Niech nie będzie bólu dupy, a ktoś moze wygra i mu się przyda :)

DONE
#pcmasterrace

Raf Stormbringer replied

551 weeks ago

Attending ! :D

Vegi Riverwind replied

551 weeks ago

Jednogwiazdkowe decki w sensie że tylko i wyłącznie karty jednogwiazdkowe? :P

A co tam, chcę się pobawić z Wami, nawet w przegrywanie z kretesem! :D

Caerglad replied

551 weeks ago

o/