Tsuya Rhiki Headmaster replied

545 weeks ago

Siemka ludziki. Kilka info odnośnie przyszłych tygodni :)

1: SeeD Spring Party
Z niespełna dwoma tygodniami do zjazdu domykamy ostatnie sprawy związane ze zjazdem. Są osoby które się zapisały ale nie ma z nimi kontaktu, tak więc Nene - jeśli to czytasz to napisz mi PM na forum. Jeśli chodzi o resztę to mamy 23 potwierdzone osoby, co z jednej strony jest zadowalające z drugiej rozczarowujące ale nie będę się rozwodzić tutaj o tym. Jeśli ktoś jeszcze by chciał to nie jest za późno. Wystarczy się ze mną skontaktować.

2: Przelewy Na Koszulki
Kamil i Kira wykonali kawał dobrej roboty i koszulki są praktycznie gotowe, trzeba tylko zebrać kasę i tu prośba do wszystkich którzy zamówili i jeszcze nie wpłacili: RUSZYĆ DUPSKA, zostały 2 tyg do zlotu, te koszulki muszą być jeszcze nadrukowane więc wielce bym pragnął aby do 19.04 wszystkie wpłaty były dokonane.
koszulki-seed-wplaty

3: Treningi T13
Jak wiadomo zostały 2 mieś do dodatku, to kupa czasu i aktywność znacznie zmalała z wiadomych powodów. Grupa Treningowa T13 została zorganizowana przez kogoś komu się chciało tym zająć - Kamila, tak więc jego przywilejem jest dobranie ósemki z chętnych, mam nadzieję że się przyłożycie i będzie zrobione niebawem ;) Jeśli chodzi o resztę osób które się nie załapią do party - nie martwcie się - osobiście dopilnuję by każda coilująca osoba miała zrobione T13 przed dodatkiem, czasu jeszcze mamy sporo. Oczywiście nie mam zamiaru nikogo targać za nos zwłaszcza ze zrobienie tej T13 to w tej chwili raczej kwestia "komu się chce" bo jest zupełnie do niczego nie potrzebna - zarówno armor jak i broń o wyższym ilvl będzie dostępna z questów po dodatku ;)
Link do tematu http://ffxivseed.guildwork.com/forum/threads/55281368002aa81f253532af-t13-kurwakill

hmmm To chyba wszystko ;)
Dozobaczenia na zlocie!

last edited 545 weeks ago by Ash Elrick

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

545 weeks ago

Nyga cian.

kamilus SeeD replied

545 weeks ago

PiP - zarumieniłem się :P
#pcmasterrace

Bear Zaxar replied

545 weeks ago

PiP

Thurn Greyhound replied

545 weeks ago

PiP

Kei Suncaster RooT replied

545 weeks ago

PiP

Aya Sanvean replied

545 weeks ago

PiP

Matsu Hamasaki SprouT replied

545 weeks ago

PiP

Dorian Tsurugi Headmaster replied

545 weeks ago

PiP
Co do przyjazdu na zlot to będę wszystko wiedział jak wróce, bo nie wiem jaka sytuacja mnie w robocie zastanie.

Grzegorz SeeD replied

545 weeks ago

I'm OK with OP.
Please log in to post a reply.