Siemka ludziki. Kilka info odnośnie przyszłych tygodni :)
1: SeeD Spring Party Z niespełna dwoma tygodniami do zjazdu domykamy ostatnie sprawy związane ze zjazdem. Są osoby które się zapisały ale nie ma z nimi kontaktu, tak więc Nene - jeśli to czytasz to napisz mi PM na forum. Jeśli chodzi o resztę to mamy 23 potwierdzone osoby, co z jednej strony jest zadowalające z drugiej rozczarowujące ale nie będę się rozwodzić tutaj o tym. Jeśli ktoś jeszcze by chciał to nie jest za późno. Wystarczy się ze mną skontaktować.
2: Przelewy Na Koszulki Kamil i Kira wykonali kawał dobrej roboty i koszulki są praktycznie gotowe, trzeba tylko zebrać kasę i tu prośba do wszystkich którzy zamówili i jeszcze nie wpłacili: RUSZYĆ DUPSKA, zostały 2 tyg do zlotu, te koszulki muszą być jeszcze nadrukowane więc wielce bym pragnął aby do 19.04 wszystkie wpłaty były dokonane. koszulki-seed-wplaty
3: Treningi T13 Jak wiadomo zostały 2 mieś do dodatku, to kupa czasu i aktywność znacznie zmalała z wiadomych powodów. Grupa Treningowa T13 została zorganizowana przez kogoś komu się chciało tym zająć - Kamila, tak więc jego przywilejem jest dobranie ósemki z chętnych, mam nadzieję że się przyłożycie i będzie zrobione niebawem ;) Jeśli chodzi o resztę osób które się nie załapią do party - nie martwcie się - osobiście dopilnuję by każda coilująca osoba miała zrobione T13 przed dodatkiem, czasu jeszcze mamy sporo. Oczywiście nie mam zamiaru nikogo targać za nos zwłaszcza ze zrobienie tej T13 to w tej chwili raczej kwestia "komu się chce" bo jest zupełnie do niczego nie potrzebna - zarówno armor jak i broń o wyższym ilvl będzie dostępna z questów po dodatku ;) Link do tematu http://ffxivseed.guildwork.com/forum/threads/55281368002aa81f253532af-t13-kurwakill
Tsuya Rhiki Headmaster replied
545 weeks ago