Tsuya Rhiki Headmaster replied

543 weeks ago

Jak wielu z was wie 1-3.05.2015 odbył się drugi oficjalny zlot gildii SeeD. Oprócz gildiowiczów w licznym gronie przybyło też kilkoro gości :)
Przybyliśmy licznie bo aż w 25 osób (w tym 3 gości z poza gildi), oczywiście szkoda że nie było więcej ale jak wiadomo życie płata różne figle.

Pomimo średniej pogody, wszyscy bawili się grubo, co niektórzy dotąd leczą kaca :) zwłaszcza że Dalile z Gandim zapewnili świetna po prostu miejscówkę - a cały klimat przypominał 3 dni wyrwane z Fairy Tail :) Widać to doskonale na zdjęciach gdzie nawet ludzie w tle - naprawdę widać że banany są na mordach :)

Dzisiaj będę dokładnie oglądał wszystkie prawie 1000 zdjęć i wybiorę ok.50-100 najlepszych które wrzucę do albumu widocznego tylko dla gildii. Mamy też kilka filmów - ogarniemy je na dniach ;) W temacie zlotowym będzie link gdzie będzie można zobaczyć wszystkie fotki.

Myślę że w tygodniu zrobię sprawozdanie bardziej dokładne (takie z jajem) ze zdjątkami z opisami.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie!
Czokotubka!

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Thurn Greyhound replied

543 weeks ago

:D

Raf Stormbringer replied

543 weeks ago

Ja też dziękuję zawsze was lubiłem, ale teraz dopiero zobaczyłem jakimi naprawdę super ludźmi jesteście. Jeszcze raz dzięki za taką miłą atmosferę :)

Tsuya Rhiki Headmaster replied

543 weeks ago

Zdjęcia w Albumie ;)

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Lucius Faust replied

543 weeks ago

Ja również dziękuję za miłe spędzenie weekendu majowego w zebranym gronie. Prawdę mówiąc, była to moja pierwsza tego typu impreza i nie jestem zawiedziony, wręcz odwrotnie, jestem zachwycony, nie tylko czarującą miejscówką, ale przede wszystkim ludźmi, którzy tworzą FC (jak i szanownymi gośćmi) oraz zabawą (nadal mam lekką chrypę po karaoke, ale było warto) :)

Grzegorz SeeD replied

543 weeks ago

Nic tylko zazdrościć, zacne zdjęcia! :)

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

543 weeks ago

Tylko proszę następnym razem nieco bliżej - 1335 KM to nieco męcząca podróż :)

Whatsik replied

543 weeks ago

Dzisiaj w sklepie widziałem czokotubkę, nie mogłem - kupiłem i zjadłem :D

Dalile Arcano SeeD replied

543 weeks ago

Następny u Kondora :) Wszyscy będą mieli daleko, on blisko. :)
…. z moim sensejem, mistrzem, Panią mórz i oceanów, nieba i ziemi Dalile Arcano
-Tatrina Moonlight

#casualpride

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

543 weeks ago

Ok Dalcia, na zimę robimy zjazd "na narty" u mnie :)
Please log in to post a reply.