No dobra trochę mi zeszło ale nie ma już co czekać. 29 sierpnia to kolejna pamiętna data dla naszego zacnego grona. Był to kolejny (nie pamiętam jaka byla pogoda) dzień z kill-em.
http://i.imgur.com/r2L9hvS.png Wszystkim gratulujemy i oczekujemy dalszych osiągnięć. ––––––––––––––––––––––––––––– Ps. Kill drugi raz
Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót. Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali
Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót. Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali
Ash Elrick SeeD replied
525 weeks ago