Na odbytym ostatnio rytuale, owianym nikczemną tajemnicą pozorów i poglądów, ciemnością a nawet i światłem. Musieliśmy złożyć nie jedną, a DWIE ofiary na zaplamionym krwią kóz i dziewic ołtarzu.
Pomimo krzyku, rozpaczy, odmiennych poglądów, nadinterpretacji i podziałów. Wspólnie przyświecał nam jeden cel, który podkreślaliśmy inkantacją: SANCTUS DIAVOLOS!!! TAK! Jeden cel!
Osiągniecie go nie będzie proste. Potrzeba zaangażowania każdego z WAS! Razem musimy wspierać się nawzajem, i niwelować podziały do minimum. Razem jesteśmy w stanie zdziałać więcej niż cuda. Mimo iż Rytuały prowadzone przez SeeD-ów nigdy nie powinny ujrzeć światła dziennego, podzielę się z wami kilkoma szczegółami:
RYTUAŁ UBOJU ALEKSANDRA + SEPHIROTA:
Ważne od dnia 23.02 do dnia 07.03
Wtorek - Aleksander 5 i 6 środa - Aleksander 7 i 8 czwartek - Dokończenie Aleksandra + Sephirot piątek - Sephirot sobota - Sephirot niedziela - Sephirot poniedziałek - Ostatki Aleksandra + Sephirot
Ważne od dnia 08.03
wtorek - Aleksander 5 i 6 środa - Aleksander 7 i 8 czwartek - Sephirot piątek - Aleksander Savage 5 (mieszany) sobota - Wolne (wedle uznania) niedziela - Wolne (wedle uznania) poniedziałek- Ostatki Aleksandra + Sephirot
************************************************************************************************ SEED SUMMER PARTY 2016
ja to w sumie nie wiem wiec jak mi ktos powie ze sie podpisywalem to powiem ze nie wiem o co chodzi
Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót. Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali
Drakonus SeeD replied
500 weeks ago