Drakonus SeeD replied

500 weeks ago

Ave Sathanas!

Na odbytym ostatnio rytuale, owianym nikczemną tajemnicą pozorów i poglądów, ciemnością a nawet i światłem. Musieliśmy złożyć nie jedną, a DWIE ofiary na zaplamionym krwią kóz i dziewic ołtarzu.

Pomimo krzyku, rozpaczy, odmiennych poglądów, nadinterpretacji i podziałów. Wspólnie przyświecał nam jeden cel, który podkreślaliśmy inkantacją: SANCTUS DIAVOLOS!!!
TAK! Jeden cel!

Osiągniecie go nie będzie proste. Potrzeba zaangażowania każdego z WAS! Razem musimy wspierać się nawzajem, i niwelować podziały do minimum. Razem jesteśmy w stanie zdziałać więcej niż cuda.
Mimo iż Rytuały prowadzone przez SeeD-ów nigdy nie powinny ujrzeć światła dziennego, podzielę się z wami kilkoma szczegółami:

RYTUAŁ UBOJU ALEKSANDRA + SEPHIROTA:

Ważne od dnia 23.02 do dnia 07.03

Wtorek - Aleksander 5 i 6
środa - Aleksander 7 i 8
czwartek - Dokończenie Aleksandra + Sephirot
piątek - Sephirot
sobota - Sephirot
niedziela - Sephirot
poniedziałek - Ostatki Aleksandra + Sephirot

Ważne od dnia 08.03

wtorek - Aleksander 5 i 6
środa - Aleksander 7 i 8
czwartek - Sephirot
piątek - Aleksander Savage 5 (mieszany)
sobota - Wolne (wedle uznania)
niedziela - Wolne (wedle uznania)
poniedziałek- Ostatki Aleksandra + Sephirot

************************************************************************************************

SEED SUMMER PARTY 2016

Wszystkich zainteresowanych wzięciem udziału w oficjalnym guildyjnym, niezaprzeczalnie istotnym i ważnym dla wspólnego buffowania, i rytuale alkoholizacyjnym. Nakłaniam do natychmiastowego kliknięcia pod linkiem http://ffxivseed.guildwork.com/forum/threads/56d0cc86002aa83908ca3134-seed-summer-party-3-0 i ustaleniem szczegółów spotkania!

PIP pod tematem.
PROSIMY WSZYSTKICH O ZAPISY W KALENDARZU!!!

IN NOMINE DEI NOSTRI SATHANAS LUCIFERI EXCELSI!!!

Agnaya Bhen replied

500 weeks ago

pip

Mayweda Paeoniis SeeD replied

500 weeks ago

PIP

Tsuya Rhiki Headmaster replied

500 weeks ago

DUMA!

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Miraxu Raven SprouT replied

500 weeks ago

pip

Ash Elrick SeeD replied

500 weeks ago

ja to w sumie nie wiem wiec jak mi ktos powie ze sie podpisywalem to powiem ze nie wiem o co chodzi

Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót.
Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali

Vidocq Geront SeeD replied

500 weeks ago

PiP
Każdy jest więźniem swojego losu

Caerglad replied

500 weeks ago

.

Demeroth SprouT replied

500 weeks ago

pip

Kei Suncaster RooT replied

500 weeks ago