Ash Elrick SeeD replied

427 weeks ago

SeeD 2017-07-20 19:20 First kill O2S

last edited 426 weeks ago by Ash Elrick

Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót.
Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali

Ash Elrick SeeD replied

427 weeks ago

last edited 426 weeks ago by Ash Elrick

Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót.
Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali

Tsuya Rhiki Headmaster replied

426 weeks ago

Idziecie jak burza! :)

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Ash Elrick SeeD replied

426 weeks ago

Grupa 2 2017-07-24

Tsuya Rhiki Headmaster replied

426 weeks ago

whoaaaaa! Niceeee!

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Ash Elrick SeeD replied

426 weeks ago

Please log in to post a reply.