Panie i panowie 4 września od godziny 2:00 w nocy do 12:00 w południe odbędą się prace konserwacyjne na serwerach i w tych godzinach gra będzie niedostępna. …Ania Chan czyli kondor
Jestem za tym zeby ts, byl wymagany tylko na raidach…bedzie przymus ts'a ( nawet jako odsluch ) to wiekszosc grajacych na konsolach wam odpadnie i czesc ludzi na pc pewnie tez.
Ja jestem za obowiązkowym używaniem push-to-talk jeżeli mieszkasz w domu z dziewczyna, ktorej musisz umyc majtki, jezeli masz manie zrzucania mikrofonu na podloge etc. A jezeli Twoje wypowiedzi po usunieciu z nich wulgaryzmow stanowia tylko 20% podstawowego zdania, to wogole wyjdz -_-
Jestem za tym zeby ts, byl wymagany tylko na raidach…bedzie przymus ts'a ( nawet jako odsluch ) to wiekszosc grajacych na konsolach wam odpadnie i czesc ludzi na pc pewnie tez.Sael Vandermirion
zastanawiam sie czemu ludzie tak bardzo boja sie tego TS , to imo zawsze ulatwia nawet zzycie z soba i latwiej nawet zapytac sie kogos o cos, bo np jak ktos bije bossa to nie odpisze na czacie a pozniej Psuja musi all wszystkim odpisywac :) TS nie gryzie :) jest doskonalym narzedziem do funkcjonowania w gildii ( imo )
Ja jestem za obowiązkowym używaniem push-to-talk jeżeli mieszkasz w domu z dziewczyna, ktorej musisz umyc majtki, jezeli masz manie zrzucania mikrofonu na podloge etc. A jezeli Twoje wypowiedzi po usunieciu z nich wulgaryzmow stanowia tylko 20% podstawowego zdania, to wogole wyjdzBear
oj tam oj tam push 2 talk :P ja nie mam za bardzo mozliwosci takowego miec bo juz mam tak wszystko pobindowane ze nie mam poprostu miejsca na push 2 talk ;) ale staram sie wyciszac jesli gdy ide afk ;p ale fakt nadmiernemu rzeznikowi z nadmiarem miesa mozna podziekowac (:
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven
Z TS jest taki problem ze ja gram na PS3 a telefon mam bez internetu wiec … jak dla mnie jest to po prostu nie wykonalne, może jak by SE dodało obsługę mikrofonu(zestaw słuchawkowy do PS3) ale to będzie nie raczej nie możliwe.
Uważam, że TS powinien być dla tych, ktorzy chce pogadac podczas zwyklego lvlowania czy farmienia czegos tam. Wtedy wiekszosc rzeczy robi sie automatycznie i mozna spokojnie prowadzic rozmowe. Potem sie okazuje, ze czlowiek nazbieral 500 sztuk jakiegos surowca i nie wie kiedy <– i o to wlasnie chodzi ;)
Ludzie sami musza odkryc, co daje im TS i sie do niego przekonac. Oddzielna sprawa jest to, ze wiekszosc z nas nadal sie nie zna lub bardzo malo ze soba rozmawialo. Wiem po sobie, ze jesli widze na kanale nowe osoby, to tak na prawde nie mam o czym gadac poza tematami zwiazanymi z gra.
Moja propozycja jest taka - to kieruje do osob, ktore… hmmm… jakby to powiedziec, sa osobami, ktore juz teraz lub w niedalekiej przyszlosci beda stanowic fundament SeeD - mieszajmy grupy / party, ktore wymagaja wspolnego dzialania (farma czegos tam). Jesli bedziemy tworzyc tzw. kliki, ktore zrzeszaja okreslone osoby i sa w pewien sposob hermetyczne, wtedy wlasnie beda sie tworzyly takie "kolka wzajemnej adoracji". Im jest wiecej osob w gildii, tym wiecej takich kolek powstanie i dlatego trzeba je lamac, aby znosic takie sztuczne podzialy. Jeden juz powstal: osoby z TS i bez, bo te z TSem rzadko kiedy udzielaja sie na chacie, poniewaz siedza na TSie…
Ok, nie bede pisal wiecej, bo wyjdzie sciana tekstu, ktora ostatecznie malo kto przeczyta ;) Napisalem czesc i jeszcze pare uwag mam, ale to moze przy innej okazji.
Zeroome wiesz np ciezko pisac jesli sie jest na instancji , latwiej mowic :), imo moze troszke SE zle podeszlo dajac wspolny realm dla PS/ PC bo to troche utrudnia komunikacje :( … co do kulek wzajemnej adoracji , imo powstaja one samo istnie ;> … poprostu nie wszyscy syzbko lvluja , wiec selekcja jest ' naturalna ' bo grac bedziesz glownie z tymi ktorzy sa na Twoim poziomie .. co do czytania czatu bo siedza na ts… hm ja staram sie odpisac ale nie zawsze jest taka mozliwosc i tez poprostu przyzwyczajenie do TS (:
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven
Exile replied
631 weeks ago