Tak BTW mozna by zrobic jakis poradnik maly jak zarobic te 30k najszybciej, bo niektorzy w grze olewaja kase i po prostu nie mieli okazji sie zorientowac w sposobach jej zarabiania :)
Apo jako initiate jesteś zwolniony z placenia zas jeśli chodzi o zarobek tych 30 k to jest nie spelna 3 runy po AK / WP / CM do wyboru do koloru , kupienie jakiś 2 itemow np. : potash /peacock ore za tomes of philosophy i macie nawet 40k ;) gdzie nie trzeba mieć profesji by to zdobyc :)
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven
szczerze, w grze mialem cadet, na forum mam initiate, wiec nie wiem jaki mam status. Co do kupowania itemow za tomes of philosophy to mimo wszystko EQ chyba wazniejszy niz kasa na domek…
Apocalipsa, nie Apokalipsa przeczytalem i przyjalem do wiadomosci. Jednak ze swej strony dodam, ze 30k nie zaplace, bo zwyczajnie jest to cala kasa jaka mam. Na razie nie dorobilem sie profki na maksa, zatem nie mam na razie opcji zeby oddac te 30k.Apocalipsa
To jest miesiesieczna skladka za caly miesiac, czyli masz miesiac aby ja zaplacic, zakladajac ze miesiac ma 30 dni (bo tak na ogol bywa) to chyba wystarczajaco czasu aby w pewnym momecie odbic sie od dna i miec te 30k. Wiadomo że nie każdy może szastać milionami bo nie każdy jest wstanie sie tak dorobic w tej grze ale 30 dni to pelno czasu by zebrac taka kwote.
Naerys replied
623 weeks ago