Vixor Sarmanto replied

621 weeks ago

przeczytane i przyjete. Zapisujac sie w formularzu trzeba bylo podac link do postaci w loadstone…myslalem, ze to mam juz z glowy:)

Exile replied

621 weeks ago

chodzi Vix o przyłączenie lodestone do twojego konta na forum ( swoja droga powininees mieć nick taki jak w grze na forum :P )

@PIerwsze wystarczy :) -Tsu

last edited 621 weeks ago by Tsuya Rhiki
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Kurtyzana replied

621 weeks ago

przeczytane i zapite herbasiom :P

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Cattiebrie Yvonnel replied

621 weeks ago

Przeczytane i….kto ma hajs porzyczyc ?:D

Orange replied

621 weeks ago

Kilka spraw ode mnie:

1) Przeczytalem ;)

2) Dzieki Tsu, ze poswiecasz czas na zarzadzanie gildia i doceniam Twoj wysilek (na dobry poczatek odrobine slodyczy) ;)

3) Jezeli potrzeba jest pomoc - jestem do dyspozycji. Do liderowania na rajdach i instancjach sie (jeszcze) nie nadaje z braku doswiadczenia w FF ale w kwestiach organizacyjnych chetnie pomoge.

4) Pewnie przemyslales dobrze wysokosc skladek ale w mojej opinii:

30k miesiecznie dla newbie to moze byc naprawde duzo - jesli ktos nie jest ogarniety, nie gra czesto, nie ma crafta i nie wie jak zarobic to jest to sporo kasy. Ja obecnie mam cale 50k Gili i w zasadzie nalezaloby to zainwestowac w craft gear lub stony…

Nie pisze tego, aby wzbraniac sie przed skladka - wrecz przeciwnie, postaram sie zawsze wplacac na czas - ale jak mialem 30lv to pamietam kazdy tysiac to byl majatek.

5) Fajnie jest być w dobrze zorganizowanej gildii i grac w milym towarzystwie

Matio Tada replied

621 weeks ago

Przyjołem i przeczytałem

Sparrow Black replied

621 weeks ago

Przeczytane i przyjęte do wiadomości aprobująco.

PS. Do dyktatora to jeszcze daleka droga.:D

Artho Zoah SeeD replied

621 weeks ago

Ludzie, 30k to jest nic. Bierzecie LVL 1 GATHERERA i kopiecie sobie shardy (obojetnie jakie, ale polecam ice/fire/wind/thunder) -> sprzedajecie i jest 30k - shardy sprzedają się jak przysłowiowe cieple bułeczki. Naprawdę to nie jest trudne, wiec nie narzekać :)

Orange replied

621 weeks ago

Ludzie, 30k to jest nic. Bierzecie LVL 1 GATHERERA i kopiecie sobie shardyArtho Zoah

Dziekuje, skorzystam :)

Tsuya Rhiki Headmaster replied

621 weeks ago

1 shard to 30 gil okolo, 1000 i masz skladke, 1000 shardow zbiera sie w godzine / 1.5

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.
Please log in to post a reply.