YARRRR KAMRACI! Tu wasz szalony reporter Psuja Rikitiki.
Jak zwykle w niedziele mam dla was porcje newsow ze świata Eorzea i zycia naszej gildi :) Zdecydowanie największym newsem tego tygodnia jest Clear Turn4 Bahamut Coila, co stawia nas pośród 17 gildii które go zrobiły na serverze Moogle. I to juz w 3 tygodniu naszych wypraw na coila! Good Job!
Od jutra tzn. Pon 18.11.2013 , na stale wyznaczamy sklady 2 grup na coila. Nie martwcie sie, obie grupy będą wymieniać memberow, ich skład to tylko "szkielet", sa to osoby najbardziej doświadczone które widziały turny 1-4. tak wiec do rzeczy:
Team A––––––-Team B Arajan - Lead–––Arto Bear––––––––-Kitiara Caerglad–––––- Farandil Miyamoto–––––-Vixor Pita–––––––––Fureya Slivia––––––––Tsuya - Lead Catterbrie–––––Doomi Sarhan–––––––Triss
Teraz, wróćmy na chwile do zasad chodzenia i kolejności brania ludzi na Coil, przypiolem ten topick w dziale Rekrutacja: KLIK Niżej wypisze ludzi którzy wiem ze sa gotowi sprzętowo na Coila, co za tym idzie, beda podmieniani co 1 run. NA PEWNO kogoś pominolem, lista będzie dostępna tu: KLIK Jeśli ktoś NIE jest na liście, a ma full DL i chce chodzić na coil - dać znać!
Czy sklady na coila beda ustalane na dzien przed raidem czy w dniu raidu?Sa zapisy w kalendarzu wiec byloby dobrze jakby leaderzy grup ustalili dzien wczesniej z osob zapisanych sklad 8 osobowy + kto jest w rezerwie jakby ktos z skladu sie nie zjawil. Dla mnie pojscie na raid w godzinach 19:00 wiąze sie z odpowiednim ulozeniem dnia i nie chcial bym sytuacji ze robie wszystko zeby byc na 19 w grze i sie okazuje ze akurat ja nie ide.
Tsuya Rhiki Headmaster replied
619 weeks ago