Artho Zoah SeeD replied

619 weeks ago

Przeczytalem i przyjalem.

A przy okazji jestem strasznie ciekaw jak rozwiazaliscie problem wpierdolu jaki Tank dostawal z 2 dreadnautami w fazie 6? Bo jak ja bylem i widzialem ze Cure 2 spamowany bez przerwy nie wyrabial to zwatpilem….

Z niecierpliwoscia czekam az dowiem sie jak Wam sie to udalo przebrnac :)Farandil Alamenain

Stawia sie wrozke na srodku areny i whm + wrozka lecza tanka z 2x dreadnaut i po problemie :)

Farandil Alamenain replied

619 weeks ago

Hmm.. a jakie byly stacki na drednautach?

Na filmikach jakie widzialem na necie to tez widzialem inne podejscie - w 5 fazie zabijali najpierw drednauta i olewali soldiera i knighta, przez co te 2 jeszcze troche w fazie 6 zyly, myslalem, ze moze tak sprobowac, ale widze ze z 2 drednautami sie udalo :)

Kurtyzana replied

619 weeks ago

Gratuluje…

Przy okazji z aktualizuje informacje co do moich nie obecności. Z przykrością muszę poinformować jak to się mogło zauważyć ze będę zadziej w grze spowodowane jest to poszerzeniem obowiązków w mojej dorywczej pracy (a z tym idzie zarobku) oraz tym ze dostałem kilka zleceń na narysowanie paru ilustracji/ postaci za kaskę…prawdopodobnie będę wbijał do gry na 30-40 min jak oczywiście się ze wszystkim wyrobie.

Zycie wszystkim udanych Coili i chce zobaczyć w niedziele news ze 5 turn jest zrobiony :]

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Exile replied

619 weeks ago

2 dready mialy po 1 stacku buffa , a u arajana byly soldier i knight :) w momencie przejscia do 6 fazy
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Tsuya Rhiki Headmaster replied

619 weeks ago

Czy sklady na coila beda ustalane na dzien przed raidem czy w dniu raidu?Sa zapisy w kalendarzu wiec byloby dobrze jakby leaderzy grup ustalili dzien wczesniej z osob zapisanych sklad 8 osobowy + kto jest w rezerwie jakby ktos z skladu sie nie zjawil.
Dla mnie pojscie na raid w godzinach 19:00 wiąze sie z odpowiednim ulozeniem dnia i nie chcial bym sytuacji ze robie wszystko zeby byc na 19 w grze i sie okazuje ze akurat ja nie ide.Aenya Feainne

Aenya. Bardzo chetnie bysmy tak zrobili, ale dość ciezko (o ile niemozliwe) jest przewidziec kto bedzie na nastepnym rajdzie, zwlaszcza ze nie wszyscy sie zapisuja w kalendarzu. Bedziemy jeszcze myslec jak to usprawnic.
Jak sam widzisz mamy ludzi wystarczajaco na 3 grupy, ale duzo ludkow loguje sie nieregularnie.

Generalnie jest 8 osob ktore wypisalem na 1 run, potem na kolejny zamieniamy w obydwu grupach z tymi ktorzy chca isc i tak w kolko. Wiec teoretycznie co 2 run mozna wymieniac i cala ekipe jesli jest wystarczajaco chetnych. Bardzo wazne jest zapisywanie sie, wiec jesli sie zapiszesz, to nie powinno byc problemu z pujsciem, jako ze beda 4 sloty do zamiany (2x w 1 teamie 2x w 2).
Do tej pory wychodzilo nam to dosc sprawnie.

A przy okazji jestem strasznie ciekaw jak rozwiazaliscie problem wpierdolu jaki Tank dostawal z 2 dreadnautami w fazie 6? Bo jak ja bylem i widzialem ze Cure 2 spamowany bez przerwy nie wyrabial to zwatpilem….
Z niecierpliwoscia czekam az dowiem sie jak Wam sie to udalo przebrnac :)Farandil Alamenain

zmienilismy tez troche z niesmiertelnoscia i kiedy Arto schodzila oba Heale przez 10 sek leczyly Arto, kiedy Arajan mial niesmiertelnosc. Potem whm+wrozka na main tanku + potion do Mind (kai) i wszystkie buffy - wrozka, mantra i wszystko tanka.

Mielsimy tez trcohe farta ze drednaut ktorego zjechalismy w 5 fazie, nie zjadl obu pajaczkow co sprawilo ze na poczatku 6 fazy mial ok 75% HP

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Matio Tada replied

619 weeks ago

przeczytalem i przyjolem.

Sparrow Black replied

619 weeks ago

Przeczytane i przyjete. Koxam dalej:D.

Artho Zoah SeeD replied

619 weeks ago

I przede wszystkim zaczęliśmy zabijać wszystkie pająki przed pojawieniem się dreadnauta i zaczynał bez żadnego buffa.

Apocalipsa replied

619 weeks ago

przeczytalem i przyjolem

Fureya Jhamei replied

619 weeks ago

Przeczytalam i przyjelam
Please log in to post a reply.