Tsuya Rhiki Headmaster replied

619 weeks ago

YARRRR KAMRACI!
Tu wasz szalony reporter Psuja Rikitiki.

Jak zwykle w niedziele mam dla was porcje newsow ze świata Eorzea i zycia naszej gildi :)
Zdecydowanie największym newsem tego tygodnia jest Clear Turn4 Bahamut Coila, co stawia nas pośród 17 gildii które go zrobiły na serverze Moogle. I to juz w 3 tygodniu naszych wypraw na coila! Good Job!

Od jutra tzn. Pon 18.11.2013 , na stale wyznaczamy sklady 2 grup na coila. Nie martwcie sie, obie grupy będą wymieniać memberow, ich skład to tylko "szkielet", sa to osoby najbardziej doświadczone które widziały turny 1-4. tak wiec do rzeczy:

Team A––––––-Team B
Arajan - Lead–––Arto
Bear––––––––-Kitiara
Caerglad–––––- Farandil
Miyamoto–––––-Vixor
Pita–––––––––Fureya
Slivia––––––––Tsuya - Lead
Catterbrie–––––Doomi
Sarhan–––––––Triss

Teraz, wróćmy na chwile do zasad chodzenia i kolejności brania ludzi na Coil, przypiolem ten topick w dziale Rekrutacja: KLIK
Niżej wypisze ludzi którzy wiem ze sa gotowi sprzętowo na Coila, co za tym idzie, beda podmieniani co 1 run. NA PEWNO kogoś pominolem, lista będzie dostępna tu: KLIK Jeśli ktoś NIE jest na liście, a ma full DL i chce chodzić na coil - dać znać!

Backup Tanki:
Agresorek, Karni, Veyra,
Backup Heal
Kai, Ash, Bid, Kurtyzana, Apocalipsa, Aenya, Ania, Ajra
Backup Bard/rDPS
Ebola, Olimpia, Kotka, Arves
Backup Meele
Tomaso
Backup rDPS
Ciubajka, Milka, Fril, Agito, Vidocq

Oprocz tego, dzisiaj Arajan oficjalnie został mianowany Raid Officerem (ranga Commander), pierwszym w naszej gildi. Gratulacje!

I na koniec małe zmiany w nazwie rang (bo tak):
Commander > Headmaster
Sergeant > Commander

Proszę wszystkich po podpisy w komentarzach: przeczytalem i przyjolem.

Psuja!

last edited 619 weeks ago by Tsuya Rhiki

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Slivia Khane replied

619 weeks ago

ok poczytane na nocnym posiedzeniu.
We are legion, we do not forgive, we do not forget, expect us

MyAnimeList

Arajan Kadali replied

619 weeks ago

przeczytane i zapoznane

Kai Nonoan replied

619 weeks ago

Przeczytane i przyjete

Bear Zaxar replied

619 weeks ago

pip

Adalbert replied

619 weeks ago

kk

Aenya Feainne RooT replied

619 weeks ago

Przeczytane i przyjete

Aenya Feainne RooT replied

619 weeks ago

Czy sklady na coila beda ustalane na dzien przed raidem czy w dniu raidu?Sa zapisy w kalendarzu wiec byloby dobrze jakby leaderzy grup ustalili dzien wczesniej z osob zapisanych sklad 8 osobowy + kto jest w rezerwie jakby ktos z skladu sie nie zjawil.
Dla mnie pojscie na raid w godzinach 19:00 wiąze sie z odpowiednim ulozeniem dnia i nie chcial bym sytuacji ze robie wszystko zeby byc na 19 w grze i sie okazuje ze akurat ja nie ide.

Miyamoto Haruka replied

619 weeks ago

"przeczytalem i przyjolem"

Kitiara Majere replied

619 weeks ago

Przeczytałem i przyjalem.
Please log in to post a reply.