Kamilus, ale rozumiesz, że rozmiary SML i dalej, są po to, żeby je dopasować do siebie? Po prostu nie każdy lubi koszulki przy ciele :) Jeśli weźmiesz swój rozmiar, to się zmieścisz. :)
…. z moim sensejem, mistrzem, Panią mórz i oceanów, nieba i ziemi Dalile Arcano -Tatrina Moonlight #casualpride
Kamilus, ale rozumiesz, że rozmiary SML i dalej, są po to, żeby je dopasować do siebie? Po prostu nie każdy lubi koszulki przy ciele :) Jeśli weźmiesz swój rozmiar, to się zmieścisz. :)Dalile Arcano
No ja w pedalskie nawet XL nie wchodzę więc wiesz ;) Mam wrażenie, że jak się dużo piwa pije to slimfity mogą być problematyczne, ale na kobiecych się nie znam więc to Wy decydujecie ;)
W chwili obecnej wychodzi, że zamówione są 33 koszulki męskie (regular fit premium) oraz 10 koszulek damskich (slim fit premium). Przydałoby się 7 jeszcze dokoptować, w najgorszym wypadku ja dokupię :P
Pytanie do osób niezlotowych. Przesyłka (+1-2zł na paczkę - nie wiem ile kosztują jeszcze). 10zł paczkomat 15zł kurier Mi się w pocztę polską nie chce (nie mam czasu stać tam w kolejkach, wypełniać ręcznie formularzy itp.) bawić więc jeśli ktoś chciałby taką opcję to przekażę na zlocie komuś innemu koszulki do wysłania tychże poprzez PP, ale pewnie na tym z 3zł max oszczędności będzie :P
Potrzebuję informację kto jak woli.
Realizacja sitodrukiem, a więc bardzo trwały nadruk - jednakże bez dziwaczenia z cieniowaniami itp.
Od środy zostanie wyznaczona osoba do zbiórki hajsu i potrwa to do 15 kwietnia. Potem leci zamówienie i premiera na zlocie. Osoby, które na zlot się nie wybierają otrzymają koszulki po 5 maja (5 maja wyślę kurierów).
Dwustronne są zdecydowanie droższe, ale wysłałem zapytanie czy dałoby się coś z tym zrobić ;)
Za to… Jest opcja wyhaftowania nicka na piersi lub S e e D za 15zł/szt o wymiarze do 10x5cm. Jakby było dużo chętnych to by się pewnie udało zejść z ceny. Tylko to już indywidualnie będę raczej ustalał i najpierw spróbuję na jednej swojej jak przylecą (chyba, że zgodzą się mi jakoś tanio z SITO zrobić dwustronnie u mnie).
kamilus SeeD replied
548 weeks ago