kamilus SeeD replied

548 weeks ago

W pytaniu bardziej chodziło o to, czy wciśniecie się w slim fit… A chciałem być taki kulturalny noooo :P
#pcmasterrace

Dalile Arcano SeeD replied

548 weeks ago

Kamilus, ale rozumiesz, że rozmiary SML i dalej, są po to, żeby je dopasować do siebie?
Po prostu nie każdy lubi koszulki przy ciele :) Jeśli weźmiesz swój rozmiar, to się zmieścisz. :)
…. z moim sensejem, mistrzem, Panią mórz i oceanów, nieba i ziemi Dalile Arcano
-Tatrina Moonlight

#casualpride

Fril Dale replied

548 weeks ago

2x premium M męski(ten slimfit czy jakoś tak)

kamilus SeeD replied

548 weeks ago

Kamilus, ale rozumiesz, że rozmiary SML i dalej, są po to, żeby je dopasować do siebie?
Po prostu nie każdy lubi koszulki przy ciele :) Jeśli weźmiesz swój rozmiar, to się zmieścisz. :)Dalile Arcano

No ja w pedalskie nawet XL nie wchodzę więc wiesz ;)
Mam wrażenie, że jak się dużo piwa pije to slimfity mogą być problematyczne, ale na kobiecych się nie znam więc to Wy decydujecie ;)
#pcmasterrace

Koldik Pyrka replied

548 weeks ago

2 x XL –-> premium poproszę

kamilus SeeD replied

548 weeks ago

W chwili obecnej wychodzi, że zamówione są 33 koszulki męskie (regular fit premium) oraz 10 koszulek damskich (slim fit premium). Przydałoby się 7 jeszcze dokoptować, w najgorszym wypadku ja dokupię :P

Pytanie do osób niezlotowych. Przesyłka (+1-2zł na paczkę - nie wiem ile kosztują jeszcze).
10zł paczkomat
15zł kurier
Mi się w pocztę polską nie chce (nie mam czasu stać tam w kolejkach, wypełniać ręcznie formularzy itp.) bawić więc jeśli ktoś chciałby taką opcję to przekażę na zlocie komuś innemu koszulki do wysłania tychże poprzez PP, ale pewnie na tym z 3zł max oszczędności będzie :P

Potrzebuję informację kto jak woli.

Realizacja sitodrukiem, a więc bardzo trwały nadruk - jednakże bez dziwaczenia z cieniowaniami itp.

Od środy zostanie wyznaczona osoba do zbiórki hajsu i potrwa to do 15 kwietnia. Potem leci zamówienie i premiera na zlocie. Osoby, które na zlot się nie wybierają otrzymają koszulki po 5 maja (5 maja wyślę kurierów).

last edited 548 weeks ago by kamilus
#pcmasterrace

Tsuya Rhiki Headmaster replied

548 weeks ago

Jedno Ale. Napis nie miał się po łuku zaginać?

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

kamilus SeeD replied

548 weeks ago

Mały update:

Napis po łuku i zachowane proporcje na przykładzie koszulki XL męskiej.
#pcmasterrace

Drakonus SeeD replied

548 weeks ago

Eee, A czemu nie ma małego logo albo napisu z przodu na lewej piersi?

kamilus SeeD replied

548 weeks ago

Dwustronne są zdecydowanie droższe, ale wysłałem zapytanie czy dałoby się coś z tym zrobić ;)

Za to…
Jest opcja wyhaftowania nicka na piersi lub S e e D za 15zł/szt o wymiarze do 10x5cm. Jakby było dużo chętnych to by się pewnie udało zejść z ceny.
Tylko to już indywidualnie będę raczej ustalał i najpierw spróbuję na jednej swojej jak przylecą (chyba, że zgodzą się mi jakoś tanio z SITO zrobić dwustronnie u mnie).
#pcmasterrace
Please log in to post a reply.