Jest opcja dodrukowania logo z napisem Seed na cycku (w tych samych kolorach co plecy). Cena koszulek wzrosłaby o 8zł. Czekam jeszcze na wycenę haftu u nas.
Obecna propozycja cenowa: Koszulka czarna, jakość premium, druk dwustronny, logo z napisem SeeD na łuku na plecach, logo z napisem SeeD prostym na lewym cycku. 35 sztuk męskich 11 sztuk damskich
34,60zł za sztukę.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Koszulka czarna, jakość premium, druk jednostronny, logo z napisem SeeD na łuku na plecach 35 sztuk męskich 11 sztuk damskich
27,80zł
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Koszulka czarna, jakość premium, druk jednostronny, logo z napisem SeeD na łuku na plecach, haftowany napis SeeD 5x8cm 35 sztuk męskich 11 sztuk damskich
34,50zł
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Koszulka czarna, jakość premium, druk jednostronny, logo z napisem SeeD na łuku na plecach, haftowany napis i logo SeeD 10x8cm 35 sztuk męskich 11 sztuk damskich
Osobiście optowałbym za opcją SITO z tyłu kolor, z przodu haft SeeD za 34,50zł. W cholerę przekombinowane, ale może wyglądać zajebiście :D A zresztą… nie wiem… Wizja z logo haftowanym z przodu też mi się podoba i 7zł mi nie robi wielkiej różnicy przy 4 koszulkach…
Dorian Tsurugi Headmaster replied
548 weeks ago