Dracula Prince replied

631 weeks ago

Dokladnie - gra sprawia mi przyjemnosc a w swietnej ekipie poteguje przyjemnosc z grania :)

Exile replied

631 weeks ago

Dracula tu nie chodzi o skreslanie , ale o szybkosc komunikacji , np ktos pada podczas raidu to zamiast marnowac 4 CR -> RL powie na TS ze kts X ma wskrzesic Y , bo przeciez nie bedzie pisal na chacie , unikal aoe i dps/leczyl/tankowal w jednym czasie… zwlaszcza na progresie …
co do uruchomienia TS na telefonie : google apps czy tam play apps market nie pamietma jaki teraz jest posiada mozliwosc sciagniecia TS na telefon ;)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamspeak.ts3remote

co do Iphonow nie wiem czy tez Java phonow :P
jestem zdania ze poza raidem kto komu sie chce … ale raid to mus jesli chodzi o TS (: ulatwi to wszystkim zycie imo
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Tsuya Rhiki Headmaster replied

631 weeks ago

- Moze zakoncze wasze meczarnie i sie wpowiem :)

Pisalem o tym przy wczesniejszej okazji, anyway:
Na codzien TS w zadnym razie nie jest wymagany, ja mam tak samo jak zeroone, czasem wchodze jak chce pogadac ale czasem cche sie skupic na quescie, przeczytac go czy po prostu posluchac muzyki i pokopać ore. I jak najbardziej to rozumiem.

JEDNAK: Na rajdy 24 osobowe bez TSa nie bede zabierac ludzi, i zeby jeszcze jasniej bylo: nie bedzie jak na jarmarku bo glos bedzie mialo tylko kilka osob: eg - main ttank, puller, oficer.
Dopiero JESLI bede widzial ze np. juz dany rajd nie sprawia nam najniejszych problemow a osoba ogarnia w 100% bedzie mozna isc i bez TS.

Dziekuje za uwage. To mowilem ja - Psuja.

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Qrdupelek replied

631 weeks ago

a ja bym chciał raz jeszcze wyrazić sprzeciw wobec wywalaniu ludzi na początku z guildi (tym bardziej, ze jak sie okazuje tylko 1 warunku nie spełniłem). Nie minął miesiąc i nie wiadomo kto tak naprawdę jeszcze zostanie, przedłużenie do najtańszych nie należy. niestety niektórzy mają taką prace, że pracują nawet po pracy w trybie 24h i w tygodniu zdarza im się nie moc zalogować.

Obecnie nawet jak się ma czas to nie da sie zalogować !@#$%%^&!!!

wiec Tsuya chcialbym wrocic do tematu jak uda mi sie zalogować

631 weeks ago

Wyslalem ci msg.
Jeśli Ci zależny to z pewnością możemy porozmawiać

Marian Selador replied

630 weeks ago

Napisalem Ci wiadomosc na ktora nie dostalem odpowiedzi.
Pisalem Ci w grze w srode, czy nieobecnosc czwartek-niedziela z powodu wyjazdu na Polcon musi byc meldowana. Odpowiedziales, ze przy tak krotkim okresie nie jest to obowiazkowe. Gdy wrocilem zostalem wyrzucony, a nie moge sie z Toba skontaktowac w grze, bo od wczoraj nie moge sie zalogowac.
Wybacz, ze tak na publicznym forum, ale zwyczajnie nie mam pomyslu jak inaczej moge to teraz zrobic, a nie chce tej sprawy odwlekac.

630 weeks ago

Odpisalem. Nie wiem czemu ale ostatnich kilka wiadomosci nie pokazalo sie w powiadomieniach i w ogle ich nie widzialem.

Please log in to post a reply.