Tsuya Rhiki Headmaster replied

631 weeks ago

Ahoj drożyna!
Zrobiliśmy dziś mały porządek w roosterze, bo na stronie mieliśmy osoby których nie było w gildi etc etc.

Garść info:

Przez ostatnie 2 tygodnie upierdliwie prosiłem was o podpisywanie się pod postami, zmianę nazwy profilu etc. zorganizowałem gildyjne zbieranie itemkow, gilydyjne zdjecie wszystko to miało na celu zobaczenie kto odpadnie na przedbiegach bo woli sobie "podbic lvl" niż zrobić coś z gildia, czy ma problemy z zaglądaniem na stronę.
Milo się zaskoczyłem bo takich osób było bardzo bardzo malo :)

-W kwestii eventow gildyjnych: Nadal wszyscy lvlujemy, dlatego stwierdziliśmy ze lepiej skupić sie teraz na tym, każdy jest nagrzany żeby wbić lvl etc, i nie chcemy was od tego odciągać bo i po co :) Mam jednak nadzieje ze za 3-4 tygodnie zobaczymy pierwsze bronie z primali dla SeeD :)

-Minol dopiero tydzień od założenia gildi, ciągle sie poznajemy dlatego ciężko oczekiwać żebyśmy wszyscy się kochali po tygodniu, ale proszę postarajcie się poznać innych, pomagać tym z mniejszym lvlem. End Game nie ucieknie a chodzi o to żeby się poznać - nie zrobimy tego naganiając z randomami po dungeonach.

-Aczkolwiek plan pozostaje taki sam, z 60 osób chcemy zrobić grupkę 30-35-40 osób które przede wszystkim dobrze się ze sobą czuja i dobrze sie bawia.

- LISTA MENTOROW I KADETOW ZOSTAŁA UPDATOWANA - Proszę zajrzeć.

- Mam nadzieje za 2-3 tygodnie zobaczyć nowe rangi SeeD :) Wypatrujcie Moogla :)

Tak wiec kręcimy to powoli i do przodu :)

PS: Jeśli ktoś chciałby pogadać odnośnie gildi, coś mu nie pasuje etc. Wiecie gdzie pisac.

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Tyrfing Vinher replied

631 weeks ago

Przeczytane i przyswojone (to tak na wszelki wypadek). ;)

Kurtyzana replied

631 weeks ago

wszystko jest ok tylko zdałoby się dokładnie dowiedzieć ile jest danego typu gracza bo po wczorajszej rozmowie widać ze nie do końca wiadomo ile mamy Tanków, Healerów, DPS czy off'ow…bo jeśli planujemy później robić te większe wypady dobrze byłoby to wiedzieć by później nie okazało się ze nie możemy iść bo brakuje jakiegoś typu a to przez to ze innych jest za dużo.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Sael Vandermirion replied

631 weeks ago

Mnie tam pasuje i jako Initiate ( mimo że mialem chwilowo malo czasu na grania z powodu pracy ) to chce powiedziec ze chetnie z wami zostane ;D

Tsuya Rhiki Headmaster replied

631 weeks ago

Kurtyzana - zapraszam do dzialu Roster. Wypisani sa tam wszyscy i ich wszystkie klasy….

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Whisper Tale replied

631 weeks ago

Dzięki Panowie, że tyle pracy wkładacie żeby ogarnąć wszystkie tematy!

Chwile po zdjęciu gildijnym dostałem disconnecta z serwerem. Do teraz nie moge sie zalogowac. God bless 1017. Na forum SE piszą, że problem zostanie rozwiązany parmenentnie w środe oraz Yoshida obiecuje rekompensate w postaci dodatkowych 7 dni abonamentu gratis.

Nie wiem jak u Was ale w Opolu pojawiło się słońce i można uskutecznic jazde na jednośladzie ;).

Mr Zeroone replied

631 weeks ago

Ja czekam cierpliwie aż rozwiążą problemy z połączeniami. Cale szczęście, ze muszę przygotowywać się do egzaminu, wiec i ten czas w oczekiwaniu na poprawę jakoś lepiej leci. Dobrze tez, ze dadzą rekompensatę. Pewnie jak sobie wszystko wyprostuje, to znikna rowniez problemy z gra :)

A jesli chodzi o pogode, to u mnie pochmurno i zimno - bardzo dobra na granie w FF…

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

631 weeks ago

Panie i panowie 4 września od godziny 2:00 w nocy do 12:00 w południe odbędą się prace konserwacyjne na serwerach i w tych godzinach gra będzie niedostępna.

W planowanych pracach uwzględnione jest:
- dodanie nowych światów
- naprawa duuty findera
- naprawa mniejszych błędów

Pacz ściągnie się automatycznie po uruchomieniu klienta.
Poniżej oryginalna treść newsa:

At the following time, we will be performing maintenance on FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn to perform the operations listed below. During this period, FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn will be unavailable.

[Details]
- Addition of new Worlds
- Implementation of countermeasures to handle the influx of concurrent user counts as a result of split processing the duty finder
- Address several known issues

* Clients will update automatically upon launch after the date and time below.

* We will announce details of the fixes at a later time.

We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your understanding.

[Date & Time]
From Sep. 4, 2013 00:00 to Sep. 4, 2013 10:00 (GMT)
* The completion time may be subject to change.

[Affected Service]
FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

631 weeks ago

Post pod postem i poprzedni nie na temat - ach te wandale forumowe.

Wracając do tematu - Tsu nie uważasz że ts powinien być obowiązkowy choć by do odsłuchu? Widać to dość dobrze że dzielimy się na ludzi tych z ts-a i tych nie i prędzej czy później źle się to skończy.

Igi Grothum replied

631 weeks ago

ts na przymus to niejest chyba tak konieczne co innego jesli bedzie juz rajdowanie to wtedy niema dyskusji ale hmn.. jesli ktos woli pisac niz mowic …
Please log in to post a reply.