YARRRR! Amigos! Pierwsze 2 tygodnie po patchu minęły jak z bicza szczelił. Zdecydowanie pod znakiem treningu CoBt6 którego niestety nie udało się pokonać (najlepsza próba 15%), z dobrych wieści, udało się położyć już kilkukrotnie leviatana, dropło kilka broni ale dopóki nie wypełnimy pkt. 1, nie ma za bardzo miejsca na farmę go w kalendarzu ;/ W tym tygodniu postaramy się obalić MooglaEX, no i mamy nadzieję na pęknięcie T6. Gambatte!
1) W związku z ostatnimi transferami do gildi, pojawiło się sporo nowych osób które wciąż potrzebują TytanaEX jak i coila T5, dlatego też obydwa pojawią się w kalendarzu. Jako przykładne "nasionka" musimy pomóc naszym nowym kolegom i koleżankom (oraz pokazać im kto tu żądzi ;) dlatego też: W dni coilowe TytanEX przed coilem (godz 19:00), będą to szybkie runy, 2-3 próby i jeśli nie pójdzie to wychodzimy. W dni nie coilowe natomiast ciśniemy albo T5 albo EX, w zależności od ilości osób zapisanych.
Korzystając z okazji, chciałbym serdecznie przywitać nowo przybyłych, mam nadzieję że nie jeden wieczór spędzimy razem na umieraniu :)
2) Brakuje nam BARDZO healerów, już bez ostatnich przenosin mieliśmy heala równo na 2 grupy, bez żadnego zapasu. Z 14 nowych osób doszło tylko 2 healerów, więc mamy ostry niedobór ;/ Jeśli ktoś zdecyduje się na zmianę klasy na Heal, zbierzemy się i urządzimy farmę coila 1-4 by szybko tą osobę ubrac bez zbędnego wydawania Mythology. UWAGA: dla osób które się zdecydują, nie mogę wam zagwarantować że za 2 tygodnie nie dojdzie do gildi 13 healerów więc zastanówcie się 3x przed podjęciem decyzji. Jeśli ktoś się zdecyduje niech zgłosi się bezpośrednio do mnie.
Na koniec jak zwykle zachęcam do wrzucania zdjęć do Albumu (odpowiedni miesiąc, proszę nie twórzcie nowych albumów!), pamiętajcie o zapisywaniu się w kalendarzu no i udanych łowów!
przeczytanie - zastanawiałam się nad tym healem, ale to chyba nie jest dobry pomysł, zresztą na razie mój brd jest chyba jeszcze trochę potrzebny.. Na t5 mogę chodzić i znów wipić ucząc innych, ale na tytanie niestety nie pomogę.
Tsuya Rhiki Headmaster replied
599 weeks ago