Agito Nix RooT replied

636 weeks ago

Dla mnie też nr. 1.
Po pracy zrobie ankiete bo musze wychodzic

chociaż zastanawiam sie czy bylby jakis sposob na uwidocznienie bardziej tego napisu?Tsuya Rhiki

Sposoby sa ale to juz musisz projektanta o to poprosic :) Bo z obrazkiem jpg nic nie zorbie jak jest w 3D tak ze musi to pozmieniac i popatrzec na vektorowym obrazku.

I powiedz mi czy sygnatury tez beda inne, bo nie wiem czy robic je ludza bo prosza o nie, a glupio bedzie jak sie zmienia. ?

Mr Zeroone replied

636 weeks ago

Dla mnie też nr. 1.
Po pracy zrobie ankiete bo musze wychodzic

chociaż zastanawiam sie czy bylby jakis sposob na uwidocznienie bardziej tego napisu?Tsuya Rhiki

OMG :D Ja tam nawet nie zauważyłem, że jest jakikolwiek napis! He hehe :) Nie noe, faktycznie trzba coś z tym zrobić, bo jeszcze do wczoraj sądziłem, że są to jakieś ozdobniki loga… a to napisa SeeD :D

Koniecznie trzeba to poprawić.

Tsuya Rhiki Headmaster replied

636 weeks ago

wlasnie nad tym pracujemy, nic nie bujta! :)
Logo nie jest w 3D, to są efekty po prostu takie ze daje takie wrazenie :)
@Agito jesli bedziesz chcial wstawic je w sygnaturki, to poprosimy Evila zeby dal ci samo logo wyciete

Odnosnie sygnaturek wypowiedzialem sie w tamtym dziale od sygnatur.

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Agito Nix RooT replied

636 weeks ago

spoko jak cos to podesil linka i zobaczymy czy bedzie pasowac i cos widac.

EvilrokerZ replied

636 weeks ago

Logo zostanie poprawione jest to tylko pokaz postepow pracy. Co do sygnatur jesli ludzie chca niech zostawia syganturki Agito. Ja wiem ze swoja zrobie sam : )

636 weeks ago

HA i tu jest pewien problem - synaturki mają być jednakowe dla wszystkich czlonkow gildi :)
Tzn. nozna miec wlasna + gilidyjna ofcors

EvilrokerZ replied

636 weeks ago

To ja chetnie zrobie wszystkim : ) Chociaz moim zdaniem to lepiej jak kazdy ma nieco rozniaca sie. Wtedy po samej sygnaturze mozna kogos poznac. A tak jesli rozni sie tylko 1 elementem to sie zlewa z wszystkich postow.

Mr Zeroone replied

636 weeks ago

A od tego nie sa przypadkiem avatarki?

EvilrokerZ replied

636 weeks ago

Są, ale osobiście troche razi po oczach sygnaturkami jak kazda odpowiedz w temacie ma 1 zdanie.

636 weeks ago

Generalnie sygnaturki gilidyjne bardziej mi zależy żeby używać na innych stronach. Oficjalnym forum FFXIV, AH.com, ffxivdb.com czy finalfantasyxiv.pl
Tu na forum i tak wszyscy jestesmy z SeeD hehehe

Please log in to post a reply.