Xenesis Aincrad replied

635 weeks ago

Ja na wojskowych rangach sie nie znam, wiec dla mnie taka sygnaturka w tym aspekcie jest zupelnie nieczytelna.Zeroone

przecież jest spis ,także już jest czytelna

oczywiście ja daje tylko pomysł zęby na sygnaturce była ranga za,np uczestnictwo w eventach,raidach itp ,pvp, wykazanie się w gildii, za zbieranie punktow w gildii,

Słabi ludzie na zawsze pozostaną słabi,Ale słabość nie jest zlą rzeczą,Jest wiele rzeczy nie osiągalnych dla jednostki
Dlatego mamy gildie,Mamy przyjaciół,By żyć silnym życiem,wspieramy się razem,idąc naprzód.

Mr Zeroone replied

635 weeks ago

Czyli mam sobie to wydrukowac i co chwile zerkac jaki kto ma stopien? Gdzie tu widzisz sens, bo ja zadnego tu nie widze…

Xenesis Aincrad replied

635 weeks ago

Czyli mam sobie to wydrukowac i co chwile zerkac jaki kto ma stopien? Gdzie tu widzisz sens, bo ja zadnego tu nie widze…Zeroone

Czyli rozumiem ze rang z SeeD też nie zapamiętasz bo jest ich Aż 6 xD,ja podaje tylko pomysł a ty odrazu jakbym kogoś zabil..

Słabi ludzie na zawsze pozostaną słabi,Ale słabość nie jest zlą rzeczą,Jest wiele rzeczy nie osiągalnych dla jednostki
Dlatego mamy gildie,Mamy przyjaciół,By żyć silnym życiem,wspieramy się razem,idąc naprzód.

Mr Zeroone replied

635 weeks ago

Ja tam tylko powiedzialem, ze to nie ma sensu i tez zapodalem (nie)praktyczne rozwiazanie, a ty od razu myslisz, ze uwazam Ciebie za morderce :)

Xenesis Aincrad replied

635 weeks ago

Ja tam tylko powiedzialem, ze to nie ma sensu i tez zapodalem (nie)praktyczne rozwiazanie, a ty od razu myslisz, ze uwazam Ciebie za morderce :)Zeroone

Zatem sry. :3 sygnaturki i tak ponoć maja być w przebudowie

Mr Zeroone replied

635 weeks ago

Ja tam tylko powiedzialem, ze to nie ma sensu i tez zapodalem (nie)praktyczne rozwiazanie, a ty od razu myslisz, ze uwazam Ciebie za morderce :)Zeroone

Zatem sry. :3 sygnaturki i tak ponoć maja być w przebudowieXenesis Aincrad
Wlasnie, jak tam postepy? Jestescie blizej czy dalej ich ukonczenia?

EvilrokerZ replied

635 weeks ago

Troche dalej ze wzgledu na sprawy osobiste ale do konca tygodnia powinny byc.

Whisper Tale replied

635 weeks ago

nowe logo jest niesamowite. Gratulacje do autora!
Please log in to post a reply.