Ja na wojskowych rangach sie nie znam, wiec dla mnie taka sygnaturka w tym aspekcie jest zupelnie nieczytelna.Zeroone
przecież jest spis ,także już jest czytelna
oczywiście ja daje tylko pomysł zęby na sygnaturce była ranga za,np uczestnictwo w eventach,raidach itp ,pvp, wykazanie się w gildii, za zbieranie punktow w gildii,
Słabi ludzie na zawsze pozostaną słabi,Ale słabość nie jest zlą rzeczą,Jest wiele rzeczy nie osiągalnych dla jednostki Dlatego mamy gildie,Mamy przyjaciół,By żyć silnym życiem,wspieramy się razem,idąc naprzód.
Czyli mam sobie to wydrukowac i co chwile zerkac jaki kto ma stopien? Gdzie tu widzisz sens, bo ja zadnego tu nie widze…Zeroone
Czyli rozumiem ze rang z SeeD też nie zapamiętasz bo jest ich Aż 6 xD,ja podaje tylko pomysł a ty odrazu jakbym kogoś zabil..
Słabi ludzie na zawsze pozostaną słabi,Ale słabość nie jest zlą rzeczą,Jest wiele rzeczy nie osiągalnych dla jednostki Dlatego mamy gildie,Mamy przyjaciół,By żyć silnym życiem,wspieramy się razem,idąc naprzód.
Ja tam tylko powiedzialem, ze to nie ma sensu i tez zapodalem (nie)praktyczne rozwiazanie, a ty od razu myslisz, ze uwazam Ciebie za morderce :)Zeroone
Zatem sry. :3 sygnaturki i tak ponoć maja być w przebudowie
Ja tam tylko powiedzialem, ze to nie ma sensu i tez zapodalem (nie)praktyczne rozwiazanie, a ty od razu myslisz, ze uwazam Ciebie za morderce :)Zeroone
Zatem sry. :3 sygnaturki i tak ponoć maja być w przebudowieXenesis Aincrad
Wlasnie, jak tam postepy? Jestescie blizej czy dalej ich ukonczenia?
Xenesis Aincrad replied
635 weeks ago