Mr Zeroone replied

636 weeks ago

Czyli sygnaturka pelni role promocyjna. Czy SeeD jest strice polska gildia? Jesli takie jest zalozenie, to moze warto byloby dodac w sygnaturce, ze jest to polska gildia? Kazdy Polak wiedzialby, ze koles piszacy po angielsku jest w rzeczywistosci Polakiem :)

Tsuya Rhiki Headmaster replied

636 weeks ago

Promocja ma być docelowo do wszystkich - nie tylko do PL. Nie chodzi o potencjalnych nowych czlonkow ale o rozreklamowanie samego SeeD :)

Chociaz i moze to jest dobry pomysl :)

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Kurtyzana replied

636 weeks ago

witam dopiero się staram dostać do gildii i wiem ze mam mało do powiedzenia na ten temat ale myślę ze te sygnaturki są słabe…

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Mr Zeroone replied

636 weeks ago

witam dopiero się staram dostać do gildii i wiem ze mam mało do powiedzenia na ten temat ale myślę ze te sygnaturki są słabe…Kurtyzana

Spoko, ale czy to jest jednoznaczne z tym, ze twoja jest dobra? Jesli nie, to prosze pokaz mi taka sygnaturke, ktora wedlug ciebie jest dobra. Jesli tak, to mamy zupelne inne odczucie estetyki, gdyz w moim mniemaniu twoja sygnaturka jest wrecz denna. Napisalem tak, nie dlatego, aby ci dopiec czy tez obrazic, tylko odnioslem sie bezposrednio do moich odczuc estetycznych odnosnie twojej sygnaturki.

Kurtyzana replied

636 weeks ago

Zeroone po pierwsze wyraziłem swoją opinie a ty od razu na mnie najechałeś tak jakbym kogoś zabił…

po drugie ograniczenia jakie miałem spowodowały ze się nie bawiłem sygnaturką tylko dodałem sobie tam prosta grafikę z ulubionego anime.

po trzecie każdy ma swój gust…a najciężej jest zawsze trafić by wszystkim się podobało…ja nalezę do osób której jak coś się nie podoba to wyraża swoja opinie od razu.

kilka sygnaturek które według mnie są dobre:
Show Spoiler

EvilrokerZ replied

636 weeks ago

Dobra sygnaturka = taka, ktora cos wnosi do forum. Twoje przyklady niestety tego nie robia : )

Tyrfing Vinher replied

636 weeks ago

Ja osobiście nie przepadam za sygnaturkami, które mają tylko na celu ozdobienia posta. Co innego sygnatury gildyjne którymi będziemy promować Seed, lecz uważam również, że promocja Seed na forum Seed jest bez sensu. Tyle z mojej strony, nie znam się na estetyce. :)

Kurtyzana replied

636 weeks ago

po pierwsze pisał bym mu podał przykłady które uważam za dobre wiec takie mu podałem…dobrze wiem ze one nie wnoszą nic do tego forum :]

EvilrokerZ replied

636 weeks ago

Qgion ma racje. Dlatego sygnatury gildyjne beda uzywane tylko na innych portalach.

Mr Zeroone replied

636 weeks ago

Kurtyzana, i trzeba bylo od tego zaczac, podajac przyklady, a po nich widze, ze zaden z nich nie nadaje sie na gildyjna sygnaturke. Sygnaturka gildyjna jest czyms w rodzaju imiennej pieczatki w firmie, jesli moge posluzyc sie ta analogia. Pieczatka takowa ma byc czytelna i przekazywac wyraznie prosta tresc. Zaprezentowane przez ciebie przyklady sa wylacznie ozdobnikami, ktore daja +10 do zajebistosci.

W taki sposob spostrzegam ten temat, a moja ostra reakcja wiazala sie z tym, ze nie zrobiles rozwiniecia swojej opini, tylko napisales "jest slaba". Jak widzisz, takie zwiezle opinie jak twoja maja pewne dno, tj. cos z czegos wynika. W twoim przypadku wynika to z upodoban.

Co to sygnaturek tutaj na forum… To może brak sygnaturek zastąpmy wlasnie tymi ozdobnymi? Tutaj nie mam zadnych przeciwskazan.
Please log in to post a reply.