Zeroone dlatego nie pisałem ze są to sygnaturki gildiijne :]
ogólnie żeby było jasne to napisze co mi się nie podoba w proponowanej sygnaturce -jest mało czytelna np.adres strony bardzo złe się odczytuje. -za dużo efektów świetlnych na co powoduje ze wygląda amatorsko… -mało zróżnicowania w kolorystyce tekstów co powoduje ze nazwa guildi zlewa się z nickiem
tutaj przesyłam na szybko zrobiona prostą sygnaturkę…specjalnie nie dodawaniem tam jakiś specjalnych grafik czy coś by była ona uniwersalna…zastosowałem tam oznaczenia wojskowe co można fajnie wykorzystać do wyodrębnienia rangi w guildi poprzez kolorystykę oznaczeń czy kolor tych trójkątów w znaczku SeeD,
Co do sygnaturki promocyjnej (gildyjnej) sam wykonam projekt. A co do sygnatur na naszym forum rowniez uwazam ze kazdy moze sobie zrobic jaka mu sie podoba.
Nowe logo jest piekne!! Co do sygnaturki to powinna mieć napewno adres strony gildi, logo ktorym posluguje sie gildia i nick (postaci z gry albo tu ze strony), ranga na pewno nie jest ważna (bo co, bedziesz za jakis czas znow zmieniac sygnature bo awansowales ?) ewentualnie jak ktoś chce i ma chec to niech zrobi swoja sygnaturke :)
hmmmm niezła eskalacja rozmowy o sygnaturkach w temacie Nowe Logo- ale ok :)
Pierwsza sprawa: Sygnaturki gildyjne nie muszą być używane na tym forum 2: Jeśli chcesz coś zrobić żeby wyglądało kozacko, rzadko kiedy będzie czytelne - chyba że zrobi się sam napis - ale nikt nie mówi ze wszystkie elementy maja być czytelne. 3: Uważam że sigi Agito są dobre, a to czy są słabe czy brzydkie to jest w 99% kwestia gustu wiec nie ma co sie rozwodzić nad tym i dyskutować. W tej chwili pracujemy jeszcze nad kilkoma wzorami sygnaturek, przed OB planujemy wybrać finalna wersje.
Wow to logo jest o wiele lepsze niż poprzednie, ma ten "klimat fantasy" :D. Sygnaturki natomiast nadrabiają jego braki solidną czcionką i bardziej mrocznym motywem :).
Art work team, + ode mnie :).
I wonder if you are destined to be forgotten. Will your life fade in the shadow of greater beings?
Zeroone dlatego nie pisałem ze są to sygnaturki gildiijne :]
ogólnie żeby było jasne to napisze co mi się nie podoba w proponowanej sygnaturce -jest mało czytelna np.adres strony bardzo złe się odczytuje. -za dużo efektów świetlnych na co powoduje ze wygląda amatorsko… -mało zróżnicowania w kolorystyce tekstów co powoduje ze nazwa guildi zlewa się z nickiem
tutaj przesyłam na szybko zrobiona prostą sygnaturkę…specjalnie nie dodawaniem tam jakiś specjalnych grafik czy coś by była ona uniwersalna…zastosowałem tam oznaczenia wojskowe co można fajnie wykorzystać do wyodrębnienia rangi w guildi poprzez kolorystykę oznaczeń czy kolor tych trójkątów w znaczku SeeD,
Kurtyzana
ten motyw z ranga na sygnaturce brzmi zachęcająco warto o tym pomyśleć,ale sygnaturki jak najbardziej good job ! ;3 aye
Słabi ludzie na zawsze pozostaną słabi,Ale słabość nie jest zlą rzeczą,Jest wiele rzeczy nie osiągalnych dla jednostki Dlatego mamy gildie,Mamy przyjaciół,By żyć silnym życiem,wspieramy się razem,idąc naprzód.
Kurtyzana replied
636 weeks ago