Z tego policzyłem to zapisało się kilka osób które się nie załapały do gr2. Ale napewno nie będzie z tego ósemki. Napisze w kalendarzu na przyszły tydz + dodam info w message of the day
Jestem jednym z tych którzy nie dostali się do grupy drugiej więc bardzo chętnie dołącze do grupy trzeciej jeśli takowa powstanie, treningi i wipowanie mi nie straszne
Jako że Sarhan zbiera już 3 grupę napiszę tutaj jak prezentuje się grupa 2: hilerzy: Miyamoto Ania chan tanki: Leona Fallentaine Dps: Lili Raskiel Ciubajka Vidock
Nie, albowiem równie dobrze teraz mogę oddać wam Leona bo Karni ma topór - a jak Karni i Ebola w naszej grupie ubiją twintanie i wypadnie topór lub łuk a lili i leo nie będzie z nami to co? kto będzie poszkodowany? Prawdę mówiąc lepiej będzie jak każda grupa sama ubije twintanie i dopiero wówczas jak każdy z tych 3 grup będzie na tyle doświadczony jak obecnie na 1-4 będzie można ludzi tasować lub wymieniać na tych "niezrzeszonych". Obecnie widać po naszej grupie jak zmiany tworzą problemy i zamiast iść do przodu z każdą zmianą musimy zaczynać od zera.
Dobra nowina jest taka że w miarę bezproblemowo dochodzimy do 3 fazy i w tym tygodniu powinniśmy opanować tą fazę tak aby każdy wiedział co i jak robić.
Tsuya Rhiki Headmaster replied
607 weeks ago