Tsuya Rhiki Headmaster replied

607 weeks ago

3 "grypa" nigdy nie jest złym pomysłem ;)

Z tego policzyłem to zapisało się kilka osób które się nie załapały do gr2. Ale napewno nie będzie z tego ósemki. Napisze w kalendarzu na przyszły tydz + dodam info w message of the day

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Aya Sanvean replied

607 weeks ago

Jestem jednym z tych którzy nie dostali się do grupy drugiej więc bardzo chętnie dołącze do grupy trzeciej jeśli takowa powstanie, treningi i wipowanie mi nie straszne

Jade Firefly replied

607 weeks ago

to samo co przedmowca, z checia pogralbym sobie w doborowym towarzystwie zeby nabrac doswiadczenia i oczywiscie zrobic turn5 przed wyjsciem patcha 2.2

Orange replied

607 weeks ago

3mam kciuki!!! Zakładajcie 3, 4 i 5 grupę o ile tylko będą chcętni.

Exile replied

607 weeks ago

a nawet i 100000000 grp tylko nie robta dram lam
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

607 weeks ago

Jako że Sarhan zbiera już 3 grupę napiszę tutaj jak prezentuje się grupa 2:
hilerzy:
Miyamoto
Ania chan
tanki:
Leona
Fallentaine
Dps:
Lili
Raskiel
Ciubajka
Vidock

Exile replied

607 weeks ago

a to Lili nie zostaje z nami w celu zdobycia luku ? :> a u Was Ebola ;>?

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

607 weeks ago

Nie, albowiem równie dobrze teraz mogę oddać wam Leona bo Karni ma topór - a jak Karni i Ebola w naszej grupie ubiją twintanie i wypadnie topór lub łuk a lili i leo nie będzie z nami to co? kto będzie poszkodowany? Prawdę mówiąc lepiej będzie jak każda grupa sama ubije twintanie i dopiero wówczas jak każdy z tych 3 grup będzie na tyle doświadczony jak obecnie na 1-4 będzie można ludzi tasować lub wymieniać na tych "niezrzeszonych". Obecnie widać po naszej grupie jak zmiany tworzą problemy i zamiast iść do przodu z każdą zmianą musimy zaczynać od zera.

Dobra nowina jest taka że w miarę bezproblemowo dochodzimy do 3 fazy i w tym tygodniu powinniśmy opanować tą fazę tak aby każdy wiedział co i jak robić.

Exile replied

607 weeks ago

no i dobra nowina będzie tez to ze u Was będzie Lily która już wie jak my to robimy i podzieli się pewnie chętnie z Wami ta taktyka / nowina ;p

Lily Bloom replied

607 weeks ago

ejjj ja też tu jestem :P mnie tu nikt już o nic nie zapyta :P
Please log in to post a reply.