W takim razie, po co słowa:
2: Od dzisiaj osoby które się zadeklarują i będą sie pojawiać na T5 będą miały pierwszeństwo na Coila jak i na drop z coila (1-5).Tsuya Rhiki
Rozchodzi się o to żeby zadeklarowały się tutaj osoby które chcą należeć do części progresowej i im będziemy szli na rękę z dropem i pierwszeństwem wyjścia na imprezy typu coil 1-4 czy primale extream aby mieli trening i EQ na najtrudniejszym kontencie.Ania Chan czyli kondor
Słowa te uświadamiają graczy w FC że nie mają szans z grupą T5 na drop i nie będą z wami chodzić bo po prostu nie mają z tego korzyści, później będą październikowe wypominki dlaczego nie chodzicie? … Mnie to lotto, ale piszę o ogóle, jak to widać.
Tak zgadza się, poprosiłem Cię o to ponieważ na 10 Coill z 6 leciało coś dla mnie i wsio oddałem. Nie mam nikomu tego za złe, ponieważ osoby TE zbierały na T5 sprzęt dla miain class. Uznałem że będzie to bardziej dla nich przydatne. Jeżeli ja nie mogę chodzić. Ring, który padł nie jest rewelacyjny i za twoim błogosławieństwem go przygarnąłem. Mówisz że potrzebujesz na main klasę i jest Twój, tylko tyle. Tak poza tym, to najwięcej się z tobą nachapałem, tamtego dnia ;) + rece dla BLM i kolczyk dla DRG.
Wracając do tematu, który jest meritum. Nie hejtuje organizowania i układania sobie życia w FC. Tylko świadomego odpychania niedzielnych graczy, Przez złe wypowiedzi, wywnioskować można było że ganicie słabszych. Bo nie chcą procesować (nie mogą).
@ edit. Sprawa wyjaśniona z pomysłodawcą. Luz i blus….
Karni Tyna replied
606 weeks ago