Lily Bloom replied

607 weeks ago

hmm Tris tak jak juz zresztą mówiłam na ts jeśli faktycznie by się okazało, że nawet jeśli kilka osób odpuści poprzednie turny i byłby skład na t5 no to wiadomo , że t5 ważniejsze …. ;)
co do tego w jakim składzie mamy chodzić itp no to równie dobrze spokojnie mogę iść z całą grupą, która jeszcze go nie ukończyła i uczyć się go samemu od a-z dla mnie no problem, wszystko zależy od ludzi i od podejścia… fakt faktem na własnych błędach człowiek uczy się najlepiej ;)
Dla mnie najważniejsze , żeby zebrała się ta grupa i na spokojnie zaczęła sobie ćwiczyć….

Leona Reynolds replied

607 weeks ago

Tsu -> przeczytaj może jeszcze raz co odpisałem do Orange w poście wyżej (jak zrozumiesz to powinieneś wywnioskować że nie muszę już niczego weryfikować). Owszem jestem częścią gildii ale nie ja "rządzę". Napisałem co myślę a Ty zrób sobie z tym co uważasz za słuszne. EOT PLX albo priv.

Exile replied

607 weeks ago

a ja tylko dodam , ze jako iż Tsu mi powiedział ze nikomu nie chce pomagać i nie pomagam to nie będę pomagać nikomu i w niczym
OI AVE AYE AY YARRRR itp. ;]
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Vanille Reinhart replied

607 weeks ago

Eitam:) Jako ze tez jestem z Wami od niedawna a chrapke na coila t5 mam to wypowiem sie w tej sprawie. Pomysl Tsu jes jak najbardziej ok, bo w koncu nikt grupy progresowej do dzielenia sie informacjami nie zmusza a jednak jestesmy gildia a nie grupa 8 osob. Z drugiej strony tez rozumiem Leona bo im nikt nie mowil jak maja to zrobic. Tylko po co sie denerwowac jak mozna dojsc do kompromisu jaki zaproponowal Tsu :)

Z mojej strony napisze tylko tyle ze jesli tylko nie bede mial 2 zmiany w pracy to moge meczyc tego coila do upadlego bo nie po to zmienialismy z Lily server zeby dalej stac w miejscu :P Wiec u mnie sprawa wyglada tak ze jak mam 1 zmiane to moge sie uczyc caly tydz, 2 zmiana odpada, 3 zmiana jesli innym by to nie przeszkadzalo 19-21 mozemy cisnac t5. Oczywiscie wiadomo tez ze czasami komus cos wypadnie wiec najlepiej zebrac druga stala ekipe 8 osob chetnych na tego coila i meczyc go do skutku :)
BLM 88 ilvl, set pod coila t5.

Karni Tyna replied

607 weeks ago

Ja się cieszę że pomysł chwycił i wczoraj były tego pierwsze efekty :)
Oby tak dalej !
Pamiętajcie żeby się wpisywać do kalendarza.
W razie pytań dot. tankowania i ogólnie mechaniki T5 czy Primali EX chętnie pomogę.
Pozdro

Aya Sanvean replied

607 weeks ago

To ja może zapytam czy grupa treningowa jest już zamknięta. Wpisałem się zarówno wczoraj jak i dziś ale zastanawiam się czy ma to sens skoro drugi team już ćwiczy.

Zgadzam się z Lili że jeśli znalazłby się skład chętnie powipowuje i pouczę się od zera, jestem w stanie zrozumieć że ktoś nie jest zadowolony ponieważ od tygodni/miesięcy flaki sobie wypruwa żeby osiągnąć progress a potem musi się cofnąć i uczyć ludzi od początku

Pomysł Tsu jest jak najbardziej trafny

last edited 607 weeks ago by Aya Sanvean

Karni Tyna replied

607 weeks ago

Nie ma zamkniętej grupy. Niekiedy trzeba zmienić kompozycję by coś się udało, więc dla każdego są nadal drzwi otwarte. Dla przykładu grupa pierwsza zmieniała skład kilka razy.
Po za tym komuś coś może wypaść i nie przyjść. Ważne by chcieć i wpisywać się w kalendarz.
Jeśli będzie odpowiednio chętnych to i 3 grupa może się stworzyć.

Arajan Kadali replied

607 weeks ago

Jedyne o co chodzi w tym newsie to próba zmotywowania ludzi, tyle widzę i tyle rozumiem. Jeżeli ktoś się w tym newsie doczytuje się czegoś więcej to niepotrzebnie, to nie Biblia tutaj jedno zdanie nie ma dziesięciu znaczeń.

Przeczytane i przyswojone jak zwykle

rolKa replied

607 weeks ago

Drg ilvl 88 z odpowiednim acc(482) na t5. Z wielka chęcią, lecz mój plan pracy jest ustalany w kazdy 1 dzień tygodnia.

MewaX replied

607 weeks ago

2: Od dzisiaj osoby które się zadeklarują i będą sie pojawiać na T5 będą miały pierwszeństwo na Coila jak i na drop z coila (1-5).Tsuya Rhiki

Rozchodzi się o to żeby zadeklarowały się tutaj osoby które chcą należeć do części progresowej i im będziemy szli na rękę z dropem i pierwszeństwem wyjścia na imprezy typu coil 1-4 czy primale extream aby mieli trening i EQ na najtrudniejszym kontencie.Ania Chan czyli kondor

Chwilunia czy ja dobrze kumam?

Teraz zaczynamy ganić CASUALI? Jak to określił Leona. Ja osobiście taką osobą jestem. Moja praca nie pozwala mi na bycie z wami na każdym evencie, choć bardzo bym tego chciał. Poniedziałek jest dniem wolnym dla mnie od pracy w inne dni popołudniami najczęściej pracuję. I tylko dlatego, że nie mogę być w wt, śr etc na T5 to nie mogę z wami iść na Coila 1,2,3,4 bo się nie zaliczam do grupy? Żart, tak ? To po chusteczkę, jest kalendarz? Ustalcie z góry 2 grupy i tyle bez zawracania głowy innym którzy nie mają czasu dla was, ile wy macie. Czy wy zapomnieliście po co jest Gildia?

Nie narzekam, nie płaczę. Bo każdy doskonale wie, kto ze mną grał i widział że nie zależy mi na sprzęcie za Coili, zawsze jak ktoś potrzebuje, to mu oddaję loot, choć sam nie mam. Nie walczę o swoje, walczę o klimat w FC, staję po stronie graczy takich jak ja, którzy dołączyli do FC po to żeby uczestniczyć w życiu gildii i grać z ludźmi.
Ktoś zaraz wyskoczy że sami możecie sobie zrobić Party w FC i jest wiele chętnych którzy dołączą. Nie o to tu chodzi.
@edit1 Nie chodzi mi o to że organizujecie party ale że ograniczacie T1T2 innym bo nie mogą ćwiczyć z wami T5 ze względu na czas.

Podczepię również pod temat inną sprawę przy okazji. Wspomnę o tym że coraz częściej spotykam się odpowiedziami na pomoc, "nie pomogę bo mój chomik ma biegunkę" albo "idę wyprowadzić jednorożca na spacer" gdzie delikwent siedzi z innymi, a po 2h pyta się o pomoc i robi drame że mu nikt nie pomaga. BIG APEL jak ktoś nie chce pomagać to niech nie traktuje osoby w potrzebie jak idioty. I nie oczekuje od niej również pomocy. OT co.
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem, post ma na celu uświadomić wszystkich o podstawowych założeniach FC.

last edited 607 weeks ago by MewaX
Please log in to post a reply.