Exile replied

606 weeks ago

Deleted 606 weeks ago by Arajan Kadali

Exile replied

606 weeks ago

zamiast farandil grac w FF X-II czy tam XIII-II w/e trzeba było samemu probowac zlozyc grp , bo teraz grp kondora się zbierala 2 tyg… wiec jesteś jedynie rezerwa ;> chyba ze zrobisz wlasna grupe w której będziesz panem i wladca na wlosciach
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Ajra Ann replied

606 weeks ago

Nie no teraz to ja czuje się jak w "Domowym Przedszkolu" . Czyli "Mi" się należy i tak ma być, bo jak nie to będę szopki odpierdzielać . Może wszyscy zacznijmy jęczeć Tsu, że jesteśmy pominięci i niech staje na głowie aby wszyscy byli szczęśliwi ;-) .
Ja powiem od siebie tylko tyle .Jak będą chętni na 3 grupę to z przyjemnością pochodzę skoro do 2 grupy nie miałam farta się załapać ;-).

Exile replied

606 weeks ago

jako ze ja jestem od początku progresowalem all time , nie robilem sobie przerw wypruwając flaki przy progressie to rzadam pomocy w farmie ringa garudy ex dla tanka , niczym F. rzada slotu na t5 i żeby jeszcze ktoś inny zbieral grp …
vengeance is mine bcus betrayal can never be forgiven

Ash Elrick SeeD replied

606 weeks ago

to może zobaczmy czy nie damy rady 3 grupy zrobić

Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót.
Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali

Tsuya Rhiki Headmaster replied

606 weeks ago

.

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Cattiebrie Yvonnel replied

606 weeks ago

SMN ilvl 90 / MNK ilv 85. od poniedzialku jestem wolny.

Ash Elrick SeeD replied

606 weeks ago

chyba szybciej spota dostaniesz jak pójdziesz na Monku bo sumonerów jest 4 oczekujacych

Credor ty nie jesteś Kopernikiem który się kłóci z Kościołem o to czy ziemia jest okrągła i czy orbituje wokół słońca a nie na odwrót.
Jesteś przybranym kuzynem Kopernika od strony wujka który upiera się że Jowisz orbituje wokół księżyca.–-Arajan Kadali

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

606 weeks ago

Bardzo mi przykro z powodu chociażby ajry i tangarina starają się i chcą być w grupie nr2 ale jak,zapewne widzicie na coila wchodzi 8 osób i tego nie zmienie. Chciał bym uniknąć zmian albowiem widać jak bardzo to rozbija grupę. Wieczorem brakowało nam tanka i na chwilkę wzięliśmy arto - doświadczonego tanka który wykonał już coila 5 a nawet z nim przejście pierwszych 2 faz sprawiło kłopoty i około 8 wipów. Każdy kto był tam choć raz to wie,ile czasu i wysiłku kosztuje nauczenie się mechanik walki , Np na 2 fazie choć dawaliśmy radę to paniczne pilnowanie comflagów sprawiało że nikt nie pilnował virusów i eye co sprawiało że tank padał na przysłowiowego hita. Zgranie tam jest zbyt ważne i plan wymian ludzi nie skutkuje, po 6 godzinach w sobotę opanowaliśmy dopiero pierwsze 2 fazy.
myślę że 3 zespół może się,złożyć i próbować zrobić to samemu bo nie sadzę że ktokolwiek z 1 czy 2 zespołu zechciał by ot tak odstąpić swoje miejsce, nie po tym ile to kosztuje wysiłku. Fochy nic nie zmieni, można porozmawiać na ts, jesteśmy prawie zawsze i czasami kogoś da się wymienić ale to się zdaża żadko i stałe grupy są lepsze, dla tego proponuje złożyć grupę nr3.

Vanille Reinhart replied

606 weeks ago

Kondor ma racje i takze uwazam ze skoro maja stala grupe 2 na t5 to powinni w takowej cwiczyc bo pozniej sie ludzie denerwuja ze wzieli ich na 2 wipy, pojawil sie ktos z ich grupy i podmianka….
Zamiast plakac to prosze tsu o pozwolenie na zlozenie grupy 3 mimo ze niewiele sie znamy :P w razie jakby nam 1 lub 2 osob brakowalo to nie uwazam ze bedzie to jakis problem gdyz wczoraj z pty findera znalazlo sie pare osob z ktorymi dochodzilismy do 4 fazy z palcem w … :P Do tego zawsze mozna poczekac az sie ktos dogearuje lub mu pomoc :) Moge grupe takze poprowadzic licza sie po prostu dobre checi i zgranie ktore z czasem przyjdzie :)
Gdybym dostal takowe pozwolenie to juz nakresle kryteria do 3 grupy:
-minimalny ilvl 85, najlepiej wyzej bo dpsa tu trzeba ostrego:
-minimum hp 4300 na jedzonku:
-co do klas to na pewno: war, pal, shl, whm, melle dps, sum, brd, (i jak blm):
-w razie czego bedziemy sie umawiac w kalendazu z tym ze jak ktos sie zadeklaruje ze bedzie o tej i o tej to fajnie jakby reszta nie musiala na niego czekac :)

Rozumiem tez ze mamy swoje zycie prywatne i czasami nie kazdemu pasuje dany dzien/tydzien/godzina, wszystko jest kwestia dogadania tak zeby nikogo nie dobierac, nie tlumaczyc na nowo itp itd
Dziekuje za uwage :)
Please log in to post a reply.