Tsuya Rhiki Headmaster replied

606 weeks ago

UWAGĘCJA! PROSZĘ O UWAŻNE PRZECZYTANIE CAŁEGO POSTA

Bondziorno!
Moi drodzy. Jakiś czas temu pisałem że chcemy zebrać drugą grupę na coila (12 dni temu), osoby z grupy która już zrobiła T5 zaoferowały swój czas i wiedzę nabytą podczas godzin wajpowania aby pomóc drugiej grupie łatwiej go wyczyścić.

Wczoraj o 20:00 miał być pierwszy trening, wszystkie osoby które już wyczyściły T5 stawiły się by pomóc ale tylko 4 inne osoby przyszły, nie powiem że byliśmy z tego faktu jakoś mocno zadowoleni, a wręcz trzeba powiedzieć że dość rozczarowani. Długo wczoraj debatowaliśmy i doszliśmy do kilku zmian które wchodzą w życie z efektem natychmiastowym.

1: Proszę osoby które chcą chodzić na T5 o złożenie "deklaracji", ale w ramach wyjaśnień - chodzi nam o osoby które chcą to zrobić, będą się pojawiać na rajdach i nie przeszkadza im wipowanie. Grupa progresowa nie będzie nikogo przeciągać - pokażcie że chcecie się tego nauczyć i chcecie to zrobić. Uwaga: żeby się zadeklarować nie trzeba mieć ilvl na coila, trzeba mieć chęci.

2: –––––––––––––––––––––––––––––––––-

3: Zgodnie z głosowaniem:
- W przypadku 8 osobowej grupy, przez pierwsze 2-3 treningi grupa progresowa podzieli sie pół na pół z nową grupą, nauczymy was T5 jak najlepiej potrafimy, a po 2-3 treningach połączycie się i reszta będzie zależeć od was.

-w przypadku gdy nie uzbiera się pełna ósemka na 2 grupę, treningi będą w tygodniu z grupą "progresową" gdzie w razie cleara robimy force-wipe a w weekend osoby które już mają broń będą wymieniane na te które tej broni nie mają.

4: Jeśli ktoś się zadeklaruje na Coila5, nie ma opcji żeby ktoś nie kupował sobie eq za mythology bo mu szkoda bo on czeka na drop z coila. Gdybyśmy tak czekali na te dropy z coila to dotąd byśmy T5 nie zrobili bo byśmy sobie mieli ilvl13…

Deklaracje można składać w komentarzach tego posta.
Podziękował.

last edited 606 weeks ago by Tsuya Rhiki

Czarna Materia. Czarna Dziura. Czarny Tsuya…..Czokotubka.

Karni Tyna replied

606 weeks ago

Good job

Ciubajka replied

606 weeks ago

Deklaruję się na uczestnictwo w grupie nr. 2

SMN ilv 90, 4250hp - main class.

Mogę trenować w godzinach 20 00 - 22 30 / 23 00 maks, przez okresy:
1) tydzień: od poniedziałku do czwartku (bez piątku, soboty) i niedziela (tutaj rzadziej)
2) tydzień: od poniedziałku do niedzieli (z zachowaniem rozsądku)

Minus dni w których najzwyczajniej nie mam czasu aby grać po 20 (czasem loguje się później jak to miało miejsce wczoraj lub wcale).

Potwierdzeniem przyjścia w moim przypadku jest zapis w kalendarzu. (według reguł gildii)
Knowledge is power.

Leona Reynolds replied

606 weeks ago

A ja mam wrażenie że komuś się coś popierdoliło. 80% graczy w SeeD to CASUALE którzy LEDWO ogarniają tytka hard a wy na siłe chcecie stworzyć progres FC. Jest jedna grupa progresowa? Zajebiście. Będzie druga? Jeszcze lepiej. Tylko po co to domowe przedszkole? Macie stały team który powinien rozpierdalać cały content o 16:15 w poniedziałek a nie marnować czas na innych (tym bardziej że połowa robi to z łaski na uciechę). Wystarczy że można się was poradzić na TS w sprawach taktycznych, ewentualnie zmontujcie jakiś poradnik na forum i styka. To nie są kurwa dzieci, poradzą sobie. A jak chcecie się tak cackać to już możecie zmienić nazwę FC na ALWAYS DRAMA.

Artho Zoah SeeD replied

606 weeks ago

Problem w tym że są chętni do drugiej grupy (ludzi którzy chcą progresować), ale niestety jest ich tylko 4? Zależy nam tylko tutaj aby były 2 grupy.

Ania Chan czyli kondor Headmaster replied

606 weeks ago

Leona - cały ten temat jest o to że wypruwam sobie flaki żeby złożyć drugi team bo nie zaliczyłem się do Progress Group i prucz mnie jest jeszcze kilka osób które chcą tez robić najtrudniejszy kontent w grze ale jak przychodzi do wymarszu na twintanie to na ts i w grze jest 12 osób które są zawsze i 1 zainteresowana pójściem na coila 5.
Rozchodzi się o to żeby zadeklarowały się tutaj osoby które chcą należeć do części progresowej i im będziemy szli na rękę z dropem i pierwszeństwem wyjścia na imprezy typu coil 1-4 czy primale extream aby mieli trening i EQ na najtrudniejszym kontencie.

Ja deklaruje WHM-a i PLD, jak trzeba to kupie jebaną zbroje na scholara i będę tylko nim grał. Ja się dostosuję i nie podaruje żadnemu contentowi w grze, po prostu kurwa nie daruje.

Tangarin Blossom replied

606 weeks ago

A ja moge sie zadeklarowac bo i tak sie wpisuje, ale oczywiscie Summonerem. Jedyna klasa inna na 50 lv, ktora mam to WHM, wiec pewnie rozejdzie sie o jakies zmiany w klasach jezeli chodzi o C5 :)

Leona Reynolds replied

606 weeks ago

Kondor - to niczyja wina że nie ma chętnych 8 osób. Nie jest to powodem żeby dramy odpierdalać a pierwsza grupa nie wiem po co sobie w ogóle tym głowę zaprząta. Jak się zbierze 8 osób ZDOLNYCH do jakiegokolwiek progresu to możemy progresować.Nic na silę.

Ja się mogę zadeklarować że na T5 chodzić chcę i zamierzam ale mój wolny czas zmienia się dynamicznie więc w kalendarz się nie wpisuję bez pewności że będę.

WAR ilvl90, BRD ilvl 80 (może będzie 82 w tym tyg).

Ajra Ann replied

606 weeks ago

Ja tam z chęcią pochodzę na T5 Whm.

Aya Sanvean replied

606 weeks ago

Ja bym bardzo chętnie poszedl na T5 ale mam ilvl 82 BRD (W tym tyogodniu pewnie podniose do 84) i nie chce osłabiać grupy, dlatego nawet o tym nie wspominam, wipowanie mi nie przeszkadza, wiadomo że najpierw trzeba poćwiczyć.
Chęci mam ogromne, to pierwsze MMO które traktuje poważnie i chce czyścić wszystko ale często się tak zdarza że wolę najpierw spróbować z randomami co by złapać doświadczenie i nauczyć się taktyki żeby później nie być piątym kołem u wozu i failować w FC

last edited 606 weeks ago by Aya Sanvean
Please log in to post a reply.