UWAGĘCJA! PROSZĘ O UWAŻNE PRZECZYTANIE CAŁEGO POSTA
Bondziorno! Moi drodzy. Jakiś czas temu pisałem że chcemy zebrać drugą grupę na coila (12 dni temu), osoby z grupy która już zrobiła T5 zaoferowały swój czas i wiedzę nabytą podczas godzin wajpowania aby pomóc drugiej grupie łatwiej go wyczyścić.
Wczoraj o 20:00 miał być pierwszy trening, wszystkie osoby które już wyczyściły T5 stawiły się by pomóc ale tylko 4 inne osoby przyszły, nie powiem że byliśmy z tego faktu jakoś mocno zadowoleni, a wręcz trzeba powiedzieć że dość rozczarowani. Długo wczoraj debatowaliśmy i doszliśmy do kilku zmian które wchodzą w życie z efektem natychmiastowym.
1: Proszę osoby które chcą chodzić na T5 o złożenie "deklaracji", ale w ramach wyjaśnień - chodzi nam o osoby które chcą to zrobić, będą się pojawiać na rajdach i nie przeszkadza im wipowanie. Grupa progresowa nie będzie nikogo przeciągać - pokażcie że chcecie się tego nauczyć i chcecie to zrobić. Uwaga: żeby się zadeklarować nie trzeba mieć ilvl na coila, trzeba mieć chęci.
2: –––––––––––––––––––––––––––––––––-
3: Zgodnie z głosowaniem: - W przypadku 8 osobowej grupy, przez pierwsze 2-3 treningi grupa progresowa podzieli sie pół na pół z nową grupą, nauczymy was T5 jak najlepiej potrafimy, a po 2-3 treningach połączycie się i reszta będzie zależeć od was.
-w przypadku gdy nie uzbiera się pełna ósemka na 2 grupę, treningi będą w tygodniu z grupą "progresową" gdzie w razie cleara robimy force-wipe a w weekend osoby które już mają broń będą wymieniane na te które tej broni nie mają.
4: Jeśli ktoś się zadeklaruje na Coila5, nie ma opcji żeby ktoś nie kupował sobie eq za mythology bo mu szkoda bo on czeka na drop z coila. Gdybyśmy tak czekali na te dropy z coila to dotąd byśmy T5 nie zrobili bo byśmy sobie mieli ilvl13…
Deklaracje można składać w komentarzach tego posta. Podziękował.
Mogę trenować w godzinach 20 00 - 22 30 / 23 00 maks, przez okresy: 1) tydzień: od poniedziałku do czwartku (bez piątku, soboty) i niedziela (tutaj rzadziej) 2) tydzień: od poniedziałku do niedzieli (z zachowaniem rozsądku)
Minus dni w których najzwyczajniej nie mam czasu aby grać po 20 (czasem loguje się później jak to miało miejsce wczoraj lub wcale).
Potwierdzeniem przyjścia w moim przypadku jest zapis w kalendarzu. (według reguł gildii)
A ja mam wrażenie że komuś się coś popierdoliło. 80% graczy w SeeD to CASUALE którzy LEDWO ogarniają tytka hard a wy na siłe chcecie stworzyć progres FC. Jest jedna grupa progresowa? Zajebiście. Będzie druga? Jeszcze lepiej. Tylko po co to domowe przedszkole? Macie stały team który powinien rozpierdalać cały content o 16:15 w poniedziałek a nie marnować czas na innych (tym bardziej że połowa robi to z łaski na uciechę). Wystarczy że można się was poradzić na TS w sprawach taktycznych, ewentualnie zmontujcie jakiś poradnik na forum i styka. To nie są kurwa dzieci, poradzą sobie. A jak chcecie się tak cackać to już możecie zmienić nazwę FC na ALWAYS DRAMA.
Leona - cały ten temat jest o to że wypruwam sobie flaki żeby złożyć drugi team bo nie zaliczyłem się do Progress Group i prucz mnie jest jeszcze kilka osób które chcą tez robić najtrudniejszy kontent w grze ale jak przychodzi do wymarszu na twintanie to na ts i w grze jest 12 osób które są zawsze i 1 zainteresowana pójściem na coila 5. Rozchodzi się o to żeby zadeklarowały się tutaj osoby które chcą należeć do części progresowej i im będziemy szli na rękę z dropem i pierwszeństwem wyjścia na imprezy typu coil 1-4 czy primale extream aby mieli trening i EQ na najtrudniejszym kontencie.
Ja deklaruje WHM-a i PLD, jak trzeba to kupie jebaną zbroje na scholara i będę tylko nim grał. Ja się dostosuję i nie podaruje żadnemu contentowi w grze, po prostu kurwa nie daruje.
A ja moge sie zadeklarowac bo i tak sie wpisuje, ale oczywiscie Summonerem. Jedyna klasa inna na 50 lv, ktora mam to WHM, wiec pewnie rozejdzie sie o jakies zmiany w klasach jezeli chodzi o C5 :)
Kondor - to niczyja wina że nie ma chętnych 8 osób. Nie jest to powodem żeby dramy odpierdalać a pierwsza grupa nie wiem po co sobie w ogóle tym głowę zaprząta. Jak się zbierze 8 osób ZDOLNYCH do jakiegokolwiek progresu to możemy progresować.Nic na silę.
Ja się mogę zadeklarować że na T5 chodzić chcę i zamierzam ale mój wolny czas zmienia się dynamicznie więc w kalendarz się nie wpisuję bez pewności że będę.
WAR ilvl90, BRD ilvl 80 (może będzie 82 w tym tyg).
Ja bym bardzo chętnie poszedl na T5 ale mam ilvl 82 BRD (W tym tyogodniu pewnie podniose do 84) i nie chce osłabiać grupy, dlatego nawet o tym nie wspominam, wipowanie mi nie przeszkadza, wiadomo że najpierw trzeba poćwiczyć. Chęci mam ogromne, to pierwsze MMO które traktuje poważnie i chce czyścić wszystko ale często się tak zdarza że wolę najpierw spróbować z randomami co by złapać doświadczenie i nauczyć się taktyki żeby później nie być piątym kołem u wozu i failować w FC
Tsuya Rhiki Headmaster replied
606 weeks ago